Загнічення рідини

Час початку. Так слухайте мене. Скажіть будь-який, хто ще не спав, але вже поклав вугілля на грилі. Пропагування всіх заборонених і не заборонених способів.

З настанням тепла, голодних людей, тобто ви йдете до смажених барбекю. І це люди спалюють, тобто все, з страшною силою.

Я говорю про проблеми отримання тяжких опіків і навіть частих смертей при використанні різних видів рідини для рингу.

Традиційно люди злегка висихають вугілля. Вони на вогонь. В'язання рідини швидко горить і випаровується, вугілля не займаються, мангал чекає, люди нервові. Виготовлена жирова помилка - залити рідину на здавалося б викопані вугілля. Якщо є ще невеликий куточок, то буде спалах. Яйця з пляшки буде запалюватися, і так як він неповний, пари всередині він буде вибухати.

Навіть якщо у вас є досвід дельви, не повторюється. У складі «Підживлення» можна змінити, а якщо перший раз були важкі парафіни, то бензин, ацетон можна додати в наступну. Вибух незмінний.

Якщо він ловить вогонь, виготовляючи важкий, несинтетичний одяг. Швидко починайте залити холодною водою, але не від пудри, де шути. При найменшій кількості відро, поступово охолоджуючи нагріті ділянки. Не потрібно заморожувати пацієнта.

Ми піни все з пантенолом і кладемо чисті ганчі, якщо немає серветок і бандажів. Як анестетика, ми не даємо спирту, пом'якшуємо її. Нехай прості анальгетики, але не пакет, щоб нирки не гинуть.

Ми беремо Вас до лікарні без паніки.
Я не пишу про першу допомогу жертвам опіку. Я написав про неприпустимість рідин для пожежі, якщо хтось здійснював ділянку і не помітив головне.

Ви не повинні бути Берданка і бути Куртом.

Ми не відволікаємо. Про нас
Я забув, щоб розповісти вам, я працюю в Burn Center.

Усе живе.

через Sachkov

Джерело: