585
Кубанська губерна.
Я вирішив продовжити. Враховуючи пропозиції та пропозиції, друга частина буде більш детальною.
Так, після того, як бродіння навколо Гавани протягом декількох днів, ми вирішили, що це було час для переміщення. Оскільки метою поїздки було якомога простіше побачити, автомобіль був заброньований заздалегідь. До речі, не за допомогою зустрічі. Франклі, без Вів'ян, це було б набагато важче і головне, набагато дорожче. Так давайте залишити галасливу за кілька днів.
Вимоги до автомобілів: 1.Механічна коробка, 2. Економічність, 3.Кондиціонер, 4.Релективна новинка. Це диво китайської автоіндустрії чекає нас на стоянці. Пробіг 29000. Ціна за 11 днів з страхуванням 500 євро.
Ось мені, насправді.
Мрія дорога! Це називається Autopista, центральне шосе Куби. Ми побудували нас до завершення союзу. В авто немає. Місцеві Гаї. Під час всієї поїздки, яка становить 2650 км., спілкуючись з поліцією один раз (помічене страхування).
Перша мета - море. Я дуже хотів піти в Карибське море. Походимо на пляж.
Майже відразу після виходу з автопіра побачили цей чудовий сад.
Хостхаус.
Він погодився з власником купити фрукти, п'ять руб. заготовки (до того ж ціни на російські рублів).
В той час як власник вибрав їх, господиня затримала дружину з цими вихованцями.
Це те, що цей фрукт виглядає як всередині, насіння викидають, за смаком між динем і гарбузом.
Тут ми йдемо на перший пляж.
За кілька годин, які насолоджуються і переміщаються.
Детальніше
Це дороги.
У місцевому магазині ми беремо пиво і воду (до 20, cola 14).
Ось деякі фотографії Куби без коментаря.
Натюрморт
дупи
р.
Натюрморт
Торгівля
р.
Натюрморт
більше
Місцеві жителі рухаються або так.
до
344564
Або як це, дивний автобус.
Але час на обід. Ресторан для туристів.
З повагою.
Смажені банани, м'ясо з рисом і квасолею + пиво (240 на особу).
Перемістити на
Плеймейт
Р
Royal Palms (симбол Куби)
р.
Дика природа.
р.
Ми провели ніч в приватному готелі в Cienfuegos (додатки, що надаються Vivian) з таким беконом. Вартість номера: $25 за номер.
Наступний день був присвячений пляжу.
І риболовля (маленькі, але сам процес)
Коли ми прокидаємо вранці, ми вирішили піти в гори.
165780
El Nicho Falls.
Натюрморт
Натюрморт
р.
Ви можете плавати.
Натюрморт
Прогулянка по місту
і
агітація
р.
Вода, ром, cigars ...
...до сну.
Тоді ми їдемо до старого міста Тринідад (зведений в 1514). Вид на дорогу сушити рис.
порода
рибальство.
147773
Він був щасливим.
Ми приїхали, перш за все ми вирішили на житло.
й Наш будинок знаходиться в самому історичному центрі, недалеко від площі Плаза. Ціна за ціною $25.
Головна
У центрі немає асфальту, скрізь тротуарні камені.
Це як початкова школа поруч з будинком.
І дитячий садок.
8416667р.
З мінусів - багато туристів і, в результаті сміття.
, Україна
Натюрморт
10093.
Я не втомився опису пам'яток, які цікавляться, може сам Google.
Але, можливо, одна з них повинна бути зупинена. Цей знаменитий по всій Кубі бар La Canchanchara і його авторський коктейль.
Р
У цьому місці ви будете готувати один з видів коктейлів з дуже міцного рома, лайма, води і меду, який подається в спеціальній глиняній чаші, схожій на квітковий горщик. Ціна в барі 140 р. за одну
900086
Ми насправді спробуємо його з сигаром.
Навколо кута, в такому стилі, вони зроблять той же коктейль на 30p (попередня підготовка, щоб взяти картину, вони почали знімати інструмент).
_ Новини
Ресторан La Seiba
Під величезною економією, дійсно половина блоку під її коронкою.
Вибір великий і м'ясний і морепродуктів. За ціною 280 кожного + окремо ром і пивом.
З дозволу, я зупинюся. Я продовжую. Не судити суворо.
Джерело:
Так, після того, як бродіння навколо Гавани протягом декількох днів, ми вирішили, що це було час для переміщення. Оскільки метою поїздки було якомога простіше побачити, автомобіль був заброньований заздалегідь. До речі, не за допомогою зустрічі. Франклі, без Вів'ян, це було б набагато важче і головне, набагато дорожче. Так давайте залишити галасливу за кілька днів.
Вимоги до автомобілів: 1.Механічна коробка, 2. Економічність, 3.Кондиціонер, 4.Релективна новинка. Це диво китайської автоіндустрії чекає нас на стоянці. Пробіг 29000. Ціна за 11 днів з страхуванням 500 євро.
Ось мені, насправді.
Мрія дорога! Це називається Autopista, центральне шосе Куби. Ми побудували нас до завершення союзу. В авто немає. Місцеві Гаї. Під час всієї поїздки, яка становить 2650 км., спілкуючись з поліцією один раз (помічене страхування).
Перша мета - море. Я дуже хотів піти в Карибське море. Походимо на пляж.
Майже відразу після виходу з автопіра побачили цей чудовий сад.
Хостхаус.
Він погодився з власником купити фрукти, п'ять руб. заготовки (до того ж ціни на російські рублів).
В той час як власник вибрав їх, господиня затримала дружину з цими вихованцями.
Це те, що цей фрукт виглядає як всередині, насіння викидають, за смаком між динем і гарбузом.
Тут ми йдемо на перший пляж.
За кілька годин, які насолоджуються і переміщаються.
Детальніше
Це дороги.
У місцевому магазині ми беремо пиво і воду (до 20, cola 14).
Ось деякі фотографії Куби без коментаря.
Натюрморт
дупи
р.
Натюрморт
Торгівля
р.
Натюрморт
більше
Місцеві жителі рухаються або так.
до
344564
Або як це, дивний автобус.
Але час на обід. Ресторан для туристів.
З повагою.
Смажені банани, м'ясо з рисом і квасолею + пиво (240 на особу).
Перемістити на
Плеймейт
Р
Royal Palms (симбол Куби)
р.
Дика природа.
р.
Ми провели ніч в приватному готелі в Cienfuegos (додатки, що надаються Vivian) з таким беконом. Вартість номера: $25 за номер.
Наступний день був присвячений пляжу.
І риболовля (маленькі, але сам процес)
Коли ми прокидаємо вранці, ми вирішили піти в гори.
165780
El Nicho Falls.
Натюрморт
Натюрморт
р.
Ви можете плавати.
Натюрморт
Прогулянка по місту
і
агітація
р.
Вода, ром, cigars ...
...до сну.
Тоді ми їдемо до старого міста Тринідад (зведений в 1514). Вид на дорогу сушити рис.
порода
рибальство.
147773
Він був щасливим.
Ми приїхали, перш за все ми вирішили на житло.
й Наш будинок знаходиться в самому історичному центрі, недалеко від площі Плаза. Ціна за ціною $25.
Головна
У центрі немає асфальту, скрізь тротуарні камені.
Це як початкова школа поруч з будинком.
І дитячий садок.
8416667р.
З мінусів - багато туристів і, в результаті сміття.
, Україна
Натюрморт
10093.
Я не втомився опису пам'яток, які цікавляться, може сам Google.
Але, можливо, одна з них повинна бути зупинена. Цей знаменитий по всій Кубі бар La Canchanchara і його авторський коктейль.
Р
У цьому місці ви будете готувати один з видів коктейлів з дуже міцного рома, лайма, води і меду, який подається в спеціальній глиняній чаші, схожій на квітковий горщик. Ціна в барі 140 р. за одну
900086
Ми насправді спробуємо його з сигаром.
Навколо кута, в такому стилі, вони зроблять той же коктейль на 30p (попередня підготовка, щоб взяти картину, вони почали знімати інструмент).
_ Новини
Ресторан La Seiba
Під величезною економією, дійсно половина блоку під її коронкою.
Вибір великий і м'ясний і морепродуктів. За ціною 280 кожного + окремо ром і пивом.
З дозволу, я зупинюся. Я продовжую. Не судити суворо.
Джерело: