Так, один раз виникла ідея оптимізації ергономічної функціональності робочого місця, і просто покласти, втомивши системний блок підвіски під стіл, ноги не поширюють солодко, не бризки, знову травматичні)
Немає нічого надприродного і без претензій до оригінальності, але я хочу поділитися варіантом «заміни» корпусу комп, а також певним (простроченим) процесом установки, принаймні, хто цікавиться.
З огляду на те, що тіло прозорий і важко візуалізувати його на малюнку, намагалася зніматися в багатьох кутах, для повноти картини.
Чому це прозоро? ХХз. Хоча внутрішній голос говорить про те, що «привід для понтів»
Отже, знявши розміри, використовуючи Корель, ми враховуємо нюанси розташування заліза, запускаємо лазерний гравер, зрізаємо акрил. Зрозуміло відмітити цю частину, щоб не заварити деталі, це про остаточне втілення.
Після різання в кінці ми маємо головоломку (синій надає захисну плівку)
24 фотографії.
Що ми об'єднуємо з діхлороетином
Переглянути з вище
З лінійкою для ваги - ширина
Висота (на третьому параметрі глибина, становить 47 мм)
Різні кути
Детальніше
Детальніше
230062
Латице кришка
Навіс, на якому тіло повісить ("dad" і "mama")
Вставте «dad» «в мами» («dad» до тіла, частина відповіді «мама» на моніторі)
р.
Офла! 18+)
Реальний випадок з кришкою.
Почати з праскою.
3610Р. 4200Р.
Поставте дроти на.
Навіс фіксується на моніторі (відповідна частина навісу - «зад» - вже на тілі вже немає фото).
Навіс встановлюється на регулярні отвори кріплення монітора, в цьому випадку 75 мм до 75 мм.
Тексти пісень, а це означає: Ми насправді висить тіло.
Обкладинка і поворот.
ергономіка
р.
Насолоджуйтесь товщиною (який пропущений це 47 мм)
Насолоджуйтесь кутом
Кнопка на комп'ютері повинна бути пропущена під стільницею і вихід на зручну точку, для лояльності на посадку на двосторонній стрічці.
Фактично USB роз'єми відображаються в зручному місці.
В результаті повноцінний комп'ютер (якщо вам потрібна характеристика – я надамо запит), який органічно вписується на робочому місці.
Розміри:
шириною 31,5 см,
18.5 см високий,
Глибина 4,7 см (в залежності від задньої стінки монітора, тобто, включаючи навіс, ви отримуєте 5,5 см)
Вага близько 1 кг.
Джерело: