Свіжі фото ідеї Keljvina Muirreya

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ласкаво просимо у світ фотографа Калвін Муррай з Великобританії. Він є рекламним фотографом і створює портрети людей і сюжетів з використанням найманих речей.

Р

р.

р.

15544

Яка його родзинка? Інноваційний спосіб. Сімілярні теми представлені з нового кута, сюжети реалістичні, але при цьому вони показують моменти, які якось не звертають увагу. І він був дуже оригінальним. Мюррей не схожий на будь-який інший.

р.

Мюррея має список нагород на своєму сайті. Список regalia так довго, що не має сенсу їх списувати. Якщо у вас немає талантів, ми можемо сказати: в три роки неможливе стати таким успішним і відомим, якщо у вас немає талантів. Отже, талант Мюррея є універсальним визнанням. Серед своїх постійних клієнтів є такі побоювання, як Nintendo, Canon, Siemens, а також багато компаній, що займаються фотографічним обладнанням.

2743534

716759

Мюррея часто оцінила свій гумористичний підхід до ідей, до речі, для того, щоб мати сюжетну лінію і майже 50 нагород.

р.

Мюррея, хоча продає свої твори за високу ціну, частково розміщує свіжі на сайті фотобанку GettyImage. Він вважає, що це своєрідна реклама своєї діяльності, а в кінці інвестицій окупиться.

Ідеї для своїх фотографій Мура створює буквально з тонкого повітря.

Ну, як можна пояснити, де людина має ідеї? Це так чи ні. Багато хто дивиться на море, але лише кілька фарб.

Єдине, що я звертаю увагу на розвиток навичок у фотошопі. Що б ви не були, навчитеся працювати ще краще, тому ви можете бути кращими!

189490р.

Я працюю протягом багатьох років, як і раніше життєвий фотограф. Я збираю свій талант на гору, і він був прокатом, прокатом, і я вже зрозумівся з собою, отримуючи пені. Поки я нарешті зрозумів, що я мав змінити щось. Я просто не помітив, але чи була його відмова? Я почав подорожувати, і мої перші ідеї прийшли до мене в В'єтнамі і Болівії. Коли я прибув, я зрозумів, що світ був різноманітним, і це був час, щоб зробити щось про це.

Я бачив два хлопчики в Болівії, які перенесли ворота. Вони сперечалися жахливо і сперечалися в кожному кроці, що зробив мене дуже зловживали. Тексти пісень, а це означає: І я просто вирішив фільми, які моменти. Я зробив. Я ніколи не очікував таку просту ідею, щоб привернути увагу.

Я не думаю, що люди дивляться на мої фотографії. Скоріше, вони інтуїтивно зрозуміло прочитали вхід, який я встановив фотографії. Я кладу свою любов і інтерес у світі.
Р.