744
«Життя та пригоди Хомів» - проект Олени Єреміна
Російський фотограф Олена Єреміна вважає, що хамстери вночі, в той час як всі сім'ї сплять, живуть багато і захоплююче життя. На ніч Олена прокидається, тихо прокидається на них з її камерою і секретно бере фотографії.
Секретний файл був представлений на громадськість.
р.
, Україна
доб. 2
р.
Я дійсно насолоджувався фотографією наших милих шин, і ідея створення сюжетів прийшла до душі випадково. Чи є дитячі ляльки, є ubiquitous fluffs, чому не спробувати?
(Перспект)
Сцени, які Олени відтворює дуже затишну і барвисту.
Я люблю фотографувати свого таємного життя, і вони люблять росити і розбити все. Ми граємо на швидкості: як я збираю картину, так і їсти все.
Хомби дуже фотогенні, цікаві і не сором'язливі. Камери не скажуть їх.
р.
Складність полягає в тому, щоб зробити щось неможливим. Для того, щоб ідея стріляти, вони повинні бути зацікавлені. Як стати зопсихологом.
21502
Секретний файл був представлений на громадськість.
р.
, Україна
доб. 2
р.
Я дійсно насолоджувався фотографією наших милих шин, і ідея створення сюжетів прийшла до душі випадково. Чи є дитячі ляльки, є ubiquitous fluffs, чому не спробувати?
(Перспект)
Сцени, які Олени відтворює дуже затишну і барвисту.
Я люблю фотографувати свого таємного життя, і вони люблять росити і розбити все. Ми граємо на швидкості: як я збираю картину, так і їсти все.
Хомби дуже фотогенні, цікаві і не сором'язливі. Камери не скажуть їх.
р.
Складність полягає в тому, щоб зробити щось неможливим. Для того, щоб ідея стріляти, вони повинні бути зацікавлені. Як стати зопсихологом.
21502
Модні та вигідні комплекти цієї весни від ASOS, H&M, Mango, Topshop та інших брендів
"Потоли" Давида Лук'яно та Клаудії Пеака