Зірка серії «Мад Чоловіки» Крістіна Гендрікс стала прикрасою питання журналу охорони здоров’я. Актор не тільки взяв участь у фотосесії, але й дав інтерв’ю журналістам, в якому вона зазнала, що вона і її чоловік (Jeffrey Arend) не планують мати дітей.
Крістіна Гендрікс на кришку журналу Здоров'я
Червоношерська краса Крістіна Хендрікс описав її бачення ідеальної сім'ї:
«Ми вирішили, що ми не зацікавлені у дітей. Ми отримали цуценя, і це, як я бачу сім'ю. Люди кажуть, «О, це велика практика майбутнього виховання, але я можу просто знадобитися, щоб отримати ще одну цуценю.
“Коли ми розповідаємо про це, кажуть, “Ви, хто каже, що.” Але мені не дуже доглядати. І, ви знаєте, я не ймовірно змінити мій розум.
Крістіна Гендрікс на сторінках журналу Здоров'я
Крістіна і Джеффрі, який є двома роками молодшим, ніж актриса, також грає в фільмах, одружених в жовтні 2009 року. Згідно з 38-річним Хендріксом, сім'я має відмінну гармонію:
«Я здаю цей ранок і почула гарну музику, приготував смачну їжу на кухні. Коли я пішов там, мій чоловік стояв на фартух, поруч з собакою зачепивши його кісточку. І я думав, "Це просто досконало." Це саме те, що я мріяв. Дуже задоволений.
Христина і Джеффрі.
Нагадаємо, що зараз Крістіна грає в сьомому сезоні «Мад Чоловіки», який нещодавно запустив на американський телебачення.