508
Поппі Делевінгне неформальне інтерв'ю для Harper's Bazaar: розмова з модою та майбутнім весіллям
Перші вихідні Тренерли 2014 У променях каліфорнійського сонця знаменитості користуються безтурботним спілкуванням і легко дарують секрети журналістам. Дівчина, худа білявка і нова наречена poppy delevingne є одним з тих, хто вдарив гострий олівець.
Відповіді зловили свою увагу.
35558394
Poppy Delevingne на Superdry Party, Coachella 2014
Як описати свій стиль в декількох словах?
Я думаю, що 3 буде достатньо: еклектика, спонтанна і трохи божевільна.
У вас є іконка стилю?
Я кажу без сумніву, що це було, і буде незаслужена Катерина Деневве.
Де ви вирішили оновити свій весняний гардероб?
Я вже помітив легкий герб благородного бежевого. Ви знаєте, літні ночі так круті.
Який ваш улюблений продукт з колекції Superdry?
Ох, я просто люблю мій короткий жилет зі шкіри. Вона виглядає так скеля 'n' рулон. Я не думаю, що я можу зламати її за хвилину.
Р
Поппи Делевінгн
Чому ви вирішили поспілкуватися з Superdry?
Я був фанатом цього британського бренду протягом багатьох років. Це єдиний вибір для фестивалю. Як ми знайшли один одного, і наша співпраця була настільки природною.
Poppy Delevingne в Суперсухий куртка
У вас є власний стиль секрет?
Я завжди дотримуватися одного принципу: менше краще, ніж більше. Одяг для одягу, що робить вас щасливими.
Якщо ви можете носити один бренд для життя, який ви віддаєте перевагу?
Я, безумовно, не брав участі у одязі Карла Лагерфельда.
Яка ваша найсильніша модна пам'ять з дитинства?
Ви знаєте, мій бабуся був дуже стильною жінкою. Вона завжди насолоджувалася класичним ароматом Chanel і любила іконічні стьобані сумки на ланцюгах ми знаємо як Chanel flap. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це коли я дійсно закохався в моді.
Що ви ніколи не зносите?
Я думаю, що плаття пахне. Штани турецького стилю. З моєю висотою цей стиль буде виглядати недорогим.
Ваше весілля скоро прийде, як ви готуєте для цього заходу?
Я почав фокусуватися більше на себе, особливо мій тіло. Починався з трьох тренінгів на тиждень, і зараз перейшов на щоденне. Я колись сказав мій тренер, який я хотів би виглядати як Gisele Bundchen на весілля, але я все ще далеко від ідеального. Наступною точкою стала щаслива вечірка бачолета.
Poppy Delevingne з сестра cara delevingne і подруга Sienna Miller
Де відбудеться церемонія?
Лондон - це набір, а потім ми кидаємо триденну вечірку для всіх наших друзів в одному гарячому курорті.
Poppy Delevingne і її fiancé James Cook
Слово про Ваше плаття...
О, це індивідуальне замовлення, і я брав участь у розробці ескізу.
Що буде ваш образ нареченої: романтичний, класичний або богемний?
Я завжди мріяв бути сексуальною нареченою, і тепер я думаю, що я став більш романтичним. Я буду в дуже шикарному вигляді, повністю закриту сукню, і це дивно. Я змінив міні на праву довжину. Я впевнений, що це буде дуже красивим.
Відповіді зловили свою увагу.
35558394
Poppy Delevingne на Superdry Party, Coachella 2014
Як описати свій стиль в декількох словах?
Я думаю, що 3 буде достатньо: еклектика, спонтанна і трохи божевільна.
У вас є іконка стилю?
Я кажу без сумніву, що це було, і буде незаслужена Катерина Деневве.
Де ви вирішили оновити свій весняний гардероб?
Я вже помітив легкий герб благородного бежевого. Ви знаєте, літні ночі так круті.
Який ваш улюблений продукт з колекції Superdry?
Ох, я просто люблю мій короткий жилет зі шкіри. Вона виглядає так скеля 'n' рулон. Я не думаю, що я можу зламати її за хвилину.
Р
Поппи Делевінгн
Чому ви вирішили поспілкуватися з Superdry?
Я був фанатом цього британського бренду протягом багатьох років. Це єдиний вибір для фестивалю. Як ми знайшли один одного, і наша співпраця була настільки природною.
Poppy Delevingne в Суперсухий куртка
У вас є власний стиль секрет?
Я завжди дотримуватися одного принципу: менше краще, ніж більше. Одяг для одягу, що робить вас щасливими.
Якщо ви можете носити один бренд для життя, який ви віддаєте перевагу?
Я, безумовно, не брав участі у одязі Карла Лагерфельда.
Яка ваша найсильніша модна пам'ять з дитинства?
Ви знаєте, мій бабуся був дуже стильною жінкою. Вона завжди насолоджувалася класичним ароматом Chanel і любила іконічні стьобані сумки на ланцюгах ми знаємо як Chanel flap. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це коли я дійсно закохався в моді.
Що ви ніколи не зносите?
Я думаю, що плаття пахне. Штани турецького стилю. З моєю висотою цей стиль буде виглядати недорогим.
Ваше весілля скоро прийде, як ви готуєте для цього заходу?
Я почав фокусуватися більше на себе, особливо мій тіло. Починався з трьох тренінгів на тиждень, і зараз перейшов на щоденне. Я колись сказав мій тренер, який я хотів би виглядати як Gisele Bundchen на весілля, але я все ще далеко від ідеального. Наступною точкою стала щаслива вечірка бачолета.
Poppy Delevingne з сестра cara delevingne і подруга Sienna Miller
Де відбудеться церемонія?
Лондон - це набір, а потім ми кидаємо триденну вечірку для всіх наших друзів в одному гарячому курорті.
Poppy Delevingne і її fiancé James Cook
Слово про Ваше плаття...
О, це індивідуальне замовлення, і я брав участь у розробці ескізу.
Що буде ваш образ нареченої: романтичний, класичний або богемний?
Я завжди мріяв бути сексуальною нареченою, і тепер я думаю, що я став більш романтичним. Я буду в дуже шикарному вигляді, повністю закриту сукню, і це дивно. Я змінив міні на праву довжину. Я впевнений, що це буде дуже красивим.