613
Альтернативні картини Jason de Graaf
Художник Jason de Graaf був народився в 1971 в Монреаль, Квебек, Канада. Він спеціалізується на гіперреалістичному житті, який пофарбує акриловими фарбами. У інтерв'ю з журналом «Поети і художники», де Грааф сказав, що він пішов до коледжу, щоб стати ілюстратором і дизайнером, але закохався в любов з живописом, коли ілюстр назвав Шаріф Тарабі прийшов до свого класного приміщення і показав його живопис.
Карти Jason de Graaf на дисплеї на Galerie de Bellefeuille в Монреалі. Художник каже:
Ми працюємо над створенням альтернативної реальності, ілюзією доцільності на пофарбованій поверхні. Хоча вони можуть виглядати фотореалістично, мій мета не відтворювати або документ з 100% точністю, що я бачу, але створити ілюзію глибини і почуття присутності, що не знайдено у фотографіях.
Габаритний зображення
9256241
5716981
й
Карти Jason de Graaf на дисплеї на Galerie de Bellefeuille в Монреалі. Художник каже:
Ми працюємо над створенням альтернативної реальності, ілюзією доцільності на пофарбованій поверхні. Хоча вони можуть виглядати фотореалістично, мій мета не відтворювати або документ з 100% точністю, що я бачу, але створити ілюзію глибини і почуття присутності, що не знайдено у фотографіях.
Габаритний зображення
9256241
5716981
й