світло

Фото переможців конкурсу - «Коханці світла».
З міських індустріальних ландшафтів та романтичних гірських ландшафтів до сцен у лісі та морських видах, всі роботи об’єдналися темами світла у всіх його проявах.

Збір винограду створив абсолютно казковий образ, захоплюючи ранкові промені сонця, що проникають через лісову загустку. Його картина «Святий світлий, новий ліс» перемогла на конкурсі. Грехам сказав: "Я люблю денне світло, особливо схід сонця". На початку кожного нового дня, коли світ навколо нас такий прістинний і повністю оновлений. Більшість з усіх, я люблю стріляти під впливом сонця. Зробляю велику картину дуже важко, тому я так радий, що я зумів вразити судді!

Незаконна робота Брайана Макреді була скорочена для Velux Lovers Light. Брян, Ньюкасл резидент, взяв цей неймовірний постріл на пляжі

Ця дивовижна картина Спостереження Tide була взята Брайан Сміт в Аллоа, Шотландія. А що ви бачите тут – ідеальне відображення горизонту в воді.

Ця картина людей, які запускають на пляжі, була взята аматорським фотографом Lennert Steyvers і називається "Livni".

р.

Люк Ойстон взяв цю унікальну картину «Несподіване сонце», в якій чарівний світло заходу буквально розгортається по всій області.

У цьому приголомшливому образі лісу Мітуса Лібери на Світі сонця затоплює ліс на півночі Польщі. Тема цього фотоконкурсу була гра світла в поєднанні з краєвидом.

Короткий список змагань також включив роботу «Лангстра на Dawn». Цей образ гор, оточений хмарами, був прийнятий аматорським фотографом Paul Fenek-Soler від Borrowdale, Cumbria.

Томас Заглер "Роки в Сонце" був знятий в Сполучених Штатах і номінований на майстерність передачі красиву атмосферу заходу сонця в Сан-Дієго. Judge Tom Dickhoff сказав: Твори коротколисті для вершини десять надзвичайно різноманітні, але вони діляться творчою фантазією і продуманим, оригінальним підходом до відображення світлових ефектів.

, Україна

Цей чудовий постріл «Зимовий Сонце над Західним Дорсетом» Стівеном Банксом прибув у третій загальний. У змаганнях взяли участь 15 000 робіт аматорів, професіоналів та фотографії мобільних телефонів, але в списку включено тільки верхній 10 зображень.

Босійський фотограф Marco Stamatovic була нагороджена другою премією для цієї дійсно чарівної роботи, Carousel в Fog. На малюнку сонце зникне за темними хмарами, залишаючи пустелі поля і рівнини.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное