John Cena - це суперстар, який зробив 300 побажань.

Джонні Літман захотіли зустріти свого героя, і WWE задовольнив своє бажання в понеділок вночі до епізоду «Право», в Нью-Йорку. Але Джонні отримали бонус до свого бажання.
Джонні було інтерв'ю на Good Morning America на середу вранці, коли Сам Чемпіон запитав про свою зелену футболку. Після того, як Джонні розповів, що він був сорочку Джона Кена, чемпіон запитав, чи хтось знав Суперзірку WWE. Подарував йому ще один подарунок. Цього разу він був квитки на нього і його сім'ї, щоб відвідати 1000-й епізод шоу WWE.

John Cena got 300 побажання, Майкл Йордан отримав 200, Kobe Bryant отримав 100.

«Я залишаю свої бейсболські ковпаки в фундаменті так, щоб статистика була підрахована, - сказав Сень понеділок до шоу.

«Я просто плащую, що я можу бути бажаним», - сказав Іван.

р.

Cina слідує традиції WWE побажання. Організація виконує близько 140 побажань щорічно з проханнями зустрітися з Superstar або відвідати свої живі шоу. На початку 1980-х років Гул Хоган, найбільш затребувана.

Генеральний директор Девід Вільямс цитує прецедентів, в яких тяжко хворі діти, які лікують на життя протягом тижнів і іноді місяці в очікуванні бажання. Знахідки організації запропонували, що багато лікарів і медсестер відчували бажання було фізичного перевага для пацієнта, а більшість сімей сказали, що бажання зробити їх більш міцними на цьому етапі.

Організація має 30 000 волонтерів, які допоможуть виконати побажання. Корпорації, авіалінії, готелі та інші організації забезпечують найбільшу кількість запитів.

р.

6286676

3610Р. 4200Р.

Джерело: thechive.com