З днем народження в Герміоне!

Емма Ватсон відзначає свій 24 день народження.

Emma Charlotte Duerra Watson був народився в Парижі 15 квітня 1990. Вона провела перші п'ять років свого життя у Франції (мами її французька). А батьки актора – юристи Jacqueline і Кріса – скоро розлучення, а Емма і її молодший брат Alex проживали матір’ю.

Перед тим як отримати роль Герміоне Грангер в Гаррі Поттера, Емма не мала професійного акторського досвіду, але вона взяла активну участь в шкільних виробництвах: на її рахунку роль злого відьма Morgan в король Артур: The Young Years, Swallows in the play The Swallow and The Prince, сердитися варити в Алісі в Wonderland, а також одну з головних ролей в казці Оскара Дика Щасливий Принц.
У віці семи років Ватсон виграв конкурс поезії Дайсі Пратт. Непристойно, всі її заслуги не могли б піти неочікувано, і коли кастингові агенти для Гаррі Поттера прийшли до Оксфордської елементарної школи, вчитель Емми обрали її і кілька інших хлопців, щоб відправити їх на прослуховування.

р.

На першому турі Емма не займала його серйозно: вона була щаслива, що вона не скаже на першому турі, і вона не мала ілюзій: Я думаю, що було більше п’яти перевірок. Я сказав мені: "Ви знаєте, що ви повинні розуміти там тисячі дівчат, і я сказав: "OK, я буду тримати це на увазі." Це весела пригода для мене - Я не намагаюся відчайдушно отримати роль, але досить я пристрасно про процес. Наприкінці, вона перевершила ці тисячі інших дівчат, багато з яких, до речі, вже мали професійний досвід акторської роботи – для себе Ватсон був повним сюрпризом.

Я назвав мій найкращий друг, як я сказав. - Так! Вона кричуща протягом п'яти хвилин з захопленням - моя мембрана практично лопка - я думаю, що вона була ще більш збуджена, ніж я був. Це був так: Я був введений в студію, сідаю поруч з Руперт [зелений] і сказав: «Ви отримали частину». За п'ять хвилин я просто стояв там, абсолютно небайдужий до всього, що сталося, поки вона дійсно прийшла до мене: «Дамн це, не так мрії???? Хто мене дрочить!

За словами Емма, її полум'я не змінила її: більше, ніж що-небудь, вона любить витрачати час на її подруги, піти покупка (і потім одягатися в розкішні наряди на певній прем'єрі), спів і танці. На відміну від свого персонажа, Емма не приваблюється до навчальних дисциплін – вона більш пристрасна до спорту, особливо хокею, яка вона грає з раннього віку. Також вона зацікавила англійську лягу і теніс. І божевільний Емма про Бред Пітт. Її улюблена актриса – Юлія Робертс.

Молода зірка – нездатний лідер. Вона любить поговорити з пресом, і журналісти незрівнянно радують її прямими, але пригнічними зауваженнями, особливо про її характер:
"Дуже дочка Мама! Вона просто одержує школу - це свого роду наркоманії. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що всі її харизма є те, що вона зберігає її ніс - це її "OK, я правий, ви неправильно" - Я люблю це про неї. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що в кінці вона буде повністю самостійним. Рон і Гаррі завжди дають їм удари.

Р

«Герміон постійно використовується для всіх цих величезних слів...» Половина часу Я не знаю, що вона йде про, Я дива.
У день ми знімали сцену з прокруткою, я думаю, що я прокинувся 50 відсотків пилу і 50 відсотків їжі, і я можу також приєднатися до армії.
Як Емма виглядає як Hermione? "Я сподіваюся, що я краще з почуттям стилю!" Вона сказала:
Емма визначається, впевнено і чарівно, але вона не знає, що буде відбуватися, коли проект Гаррі Поттера переповнений: тепер займає майже весь час – зйомки на 11 місяців на рік. Звісно, тому Watson не спробував інших ролей, але одне, що вона знає напевно: «Я не хочу, щоб Гаррі Поттер був мій останній фільм. й

Цікаві факти про акторку:
- Особливо для зйомки в Гаррі Поттер Емма барвники її волосся темний колір, ніж її природний (блонд).
Вона поширює її повне ім'я її бабуся (назване після батька).
У комплекті вона отримала прізвисько «Watson – One Take», оскільки вона зазвичай робить її сцена в одному прийомі.
Моя улюблена книга - Гаррі Поттера і в'язниця Азакабана.
Улюблена лінія Hermione, «Я збираюся піти в ліжко...

-img9---

Джерело: рибальська сітка