Бездомний екс-боксер побудував «будинку» в пельмені

Albany Balb - це невеликий штучний півострів в Каліфорнії, який раніше служив полігоном для будівельних відходів. Один з студентів факультету журналістики вирішив прогулятися по цьому місці, але він навіть не міг уявити, що хтось може захоче жити в такому місці, а ще більше - побудувати свій будинок з ручного ягняти.

Навіть на півострові, який буквально складається з притулків і кріплень, структури Андерсона - половина будинку, об'єкта половинного мистецтва - відразу зловив очі. Неймовірний хлопець провів тиждень з Андерсоном, з фотографіями триповерхової нерухомості, яка була ще більш вражаючою з внутрішньої сторони, ніж з зовнішньої сторони, і її власника.

«Транспортний паллет може стояти поруч з дзеркалом, що стояв поруч з шматочок фанери поруч з мандолоном, з яким він заглушить проміжок в стіні. Згадувала журналіст. - Вона була постійно змінена. Коли я повернувся назад, він виглядав повністю різними. Одного разу я пішов на прогулянку, і поки я відійшов, він поставив на дах вітрила на даху.

Андерсон розповів, що він жив з матір'ю в Берклі до 2011 року. Коли вона загинула, він на вулиці. До цього працював у Лас-Вегасі. «Я ще не пропустив щоденну підготовку. Він сказав, що вони кладуть думки в порядку, говорить Боєр.

Минулого року міська рада «Альбані» проголосувала про розкриття населених пунктів у Балб, оскільки район стане частиною міського парку. За допомогою органів місцевого самоврядування деякі оселенці знайшли житло за межами Балб. Інші, включаючи Андерсон, намагаються протестувати вимушене виселення в суді.

Ця весна міський інспектор виправдав, що будинок Андерсона не відповідала вимогам безпеки, і він був зведений 19 березня. «Неправомірний дизайн порушив кілька місцевих законів і надав загрозу безпеці і здоров'я», - заявив Ніколь Альмаєр, офіційний. У зв'язку з тим, що житло не вдалося ремонтувати, і таке будівництво в громадській зоні Приморського парку «Альбані Балб».

Хлопець говорить Андерсон тепер живе з подругою в наметі, де його будинок використовується для того, щоб бути. Хоча його доля незнімна, екс-боксер не збирається залишити Балб.

«Хто формально вважається безпритульним, вони не відчувають себе такими ж грабами, що живуть в цьому таборі. Це дійсно унікальне місце. Я думаю, що він повинен бути адресований в контексті недоліків житла, зростання цін на майно та підвищення рівня дохідності. Це одне з останніх місць, де бездомні люди можуть відчувати себе не менше самодостатньої і відносної безпеки.

Альбані Балб – це не єдиний в Україні схіфт-поселення людей без конкретного місця проживання в сонячній Каліфорнії.

р.

Джерело: www.kulturologia.ru