Вишиванка з онуками, вишита найбільшою картиною

Займав 25 років для діда Марія Радєко на вишивку картини 9 метрів з болгарським хрестом! Важко уявити, скільки енергії і нервів витрачаються на цей шедевр.

Пошена Єкатерина Капдолба для створення грандіозного полотна в 1987 році, ілюстрація журналу «Песант».

- Я бачив таку гарну картину в журналі: березисті дерева, кульбаби цвітуть. Я думав, вимірювався, позначив цей сюжет на полотні, а з тих пір всі пошиття і пошиття! – посміхається творець картини.
Матеріал, що використовується в живописі, є окремою історією. Тканина для полотна була вилучена з чоловіка - вона була спочатку призначена для пошиття корпусу на машині.

Іванович Іванович приніс рулон, каже: пришийте кришку, покрийте машину. Я виглядав, і тканина дуже добре, і хрест на ньому зручно розраховувати. Налаштувати! – коментує Єкатерина Сергіївна.
«Я часто мав бути на ділових поїздках», Девер я пішов, я приніс дружину барвисті кульки. Знаходилося непорозуміння!
І в наш час, коли бізнес-поїзди закінчилися, але з'явився другий руки, рукодільниця мала нову ідею, де можна отримати багатий матеріалом.
- Я купую толстовки і інші речі, розчиніть ... він коштує набагато дешевше, ніж пряжа! - може похвалитися Катериною Сергіївною.

Так картина була буквально зібрана з світу за ниткою. Але вище не завжди достатньо для реалізації плану: Я мав бути жертвою.
- Потрібна захисна кольорова нитка. І це не на продаж в будь-якому місці! І в шафі я мав новий светр, подарунок від мого чоловіка, ніколи не носила. Це просто правильний колір! Я був занадто викинути, каже Єкатерина Сергеевна. Іванович Іванович не був відхилений, він вже розумів, що я маю міцну пристрасть!
Зараз найбільша вишивка в Україні з болгарським кріслом, розміром 2,5 на 9 метрів, прикрашає будинок Івана Івановича та Катерини Сергіївни, повністю займаючи дві стіни вітальні. Офіційно запис не фіксується, але не існує конкурентів. Але є шанувальники таланту - великі члени. І хоча це святий, щоб порадувати їх, чудово-grandmother Katya не збирається повторювати запис - бачення не те ж саме.

Джерело: dp.kp.ua