У 1977 році легендарна радянська комедія про пригоди провінційного грузинського пілота Міміно, який вирішив повернутися до великої авіації і реалізував свою мрію, розуміла, наскільки міцна любов до своєї батьківщини. У цій статті я хотів би поділитися з вами сюжетом цього чудового фільму.
Випадковий друг
Прийміть оператора, Данила мухала в Грузію - шукайте, куди поселити свого героя. Після виходу «Міміно» Георгія Миколаївча: «Я вдячна долі, що я зустрівся з чудовим чоловіком – вертолітним пілотом Карло Самукашвілі». Він нас сідає в вертольоті без будь-яких подальших слів і поїхав нам захопити погляди Верхнього Тушеції. В одному з гірських сіл над якими ми летемо - Shinako - і "зареєстровані" Валіко. У ролі заголовка в Міміно директор хотів побачити тільки Кікабідзе, з яким він раніше зробив «Не Гріве!» і «Весь втрачений».
Але популярний вірменський актор Фрунзік Мкрчян став хаффером і другом Валіко майже випадково. Сісти на сценаристів і думки: так, Валіко прийшов до Москви, до готелю ... йде в кімнату ... і там хтось живе! Хто? Довгий час. І раптом він світився: зрозуміти, Frunzik Mkrtchyan!
"Тірд? ?
Досягнення комедії є важкою роботою. Наприклад, епізоди «Москва» зняті в тридцять-дегредіозному морозі. Як прикрасити сценарій, Kikabidze starred in the cape, і Mkrtchyan в куртку. Danelia подбала про акторів, як він міг. Він половив Бубу і Фрунзіка в своєму домі, щоб зігріти і пообідати. Під час чайної вечірки були винайдені нові сцени. Мкрчтьян, наприклад, не схожий на епізод з втратою КрАЗ. Він прийшов з третьої сторони. Але де можна отримати? Не зайдіть і запитайте: Чи буде ви третя? Похід на сходи, три зустрілися з молодим директором Крючков. Ми попросили його взяти 20 хвилин, подивіться на зйомки Міміно. Про нас І так майже кожен день зйомки.
105900Р
Він також відігравав невелику роль Данила. У фільмі є такий епізод: відправник аеропорту оголошує посадку рейсу Тбілісі-Москва. З аеродрому в залі аеропорту надходить екіпаж літака з командувачем. Що зробив режисер.
Все в одному обличчі.
Вся історія радянської цензури і навіть держава була відображена в Міміно.
Під Brezhnev, сцена була захоплена: Mkrtchyan і Kikabidze пішли в ліфт з двома японськими. "Чому всі ці росіяни на одному обличчі? й
І прийшов Андропов, а сцена дзвінка з Німеччини до Тель-Авіва зникла: «Ізраїль, я сидів до моєї матері!» Ти бувш до Кутаїсі?
Черненко успадкував епоху в Міміно жорстоким екстермуванням «трактора материнської плати» Савлі Крамаров, хороший він був зайнятий в крихітному, але соковитому епізоді: «Соррі, Генацевал!» Ми допоможемо вам протягом п'яти років!
А потім Горбачов з'явіўся з його «допомагає боротися з п'яленістю і алкоголізмом», а фільм, що входить до барвистої сцени бризки в ресторані «Росія» серед делегатів з'їздів ендокринологів: «У червоному сорочку – професор Хачикін. й
Згодом всі епізоди були ретельно запечені назад, крім непереборної японської мови.
Цікаве захворювання
- Частина фільму була знята в Верхній Тошеті, нагадує Георгію Данилю. Під час зйомок роял поширилася по горах, які прибули Буба Кокабідзе, а вівчарки почали платити по відношенню до улюбленої співачки. Уявіть вівчарівну верхову їзду кінь іноді бере на день, щоб отримати там. І після зйомок починає лікуватися чачі Буба. Ви не можете відмовитися. Чоловік так багато часу і сил. Баган шукає акци. Коли він сказав, що його серце або печінка боляче, він сказав, що чачача була найкраща медицина. Коли він сказав, що він повинен отримати рано і отримати достатньо сну, вівчарки сказали, що шача є кращим джерелом енергії. Але якось я бачу: на вогонь два вівчарки п'ють шаха, і Буба - лимонад. Я сидів з ними, зловив себе на склі, щоб отримати божевільний. Я хотів би поплести Бубе, але вівчарки розтушилися: «Не заливати Бубе!» Він не може! Наступна ніч, однакова картина. Вранці я просив Буба, як він зробив. «Я думаю, що у мене є мандрівник. Я сказав в секреті. й
2020791
«Залимати гранату!»
«Міміно» – четвертий фільм, в якому я похилий Савель Крамаров, продовжує режисер. У житті він не схожий на своїх героїв. Дисципліна, некуріння, недбалість, жовтий. Він завжди був готовий до пагону. Після Міміно, він хотів піти на екскурсію, він не був випущений. Потім він емігрував. З усіх знімків він знімався, він відразу зрізався. Вони бажали вирізати як з Міміно, так і від Ґентльмена Лак. Я сказав, що вони зробили ідеологічну помилку. «Погляд на плівку акуратно! Крамаров не годує тістечок, а в «панелі» їх приймають до корекційної колонії протягом п'яти років. А в акторі Крамаров грає бандит і renegade. Працюємо! Залиште його, як це було.
Кар'єра для сувенірної голови
До речі, багато смішних зауважень, які стали дійсно популярними (таких питань, які ви попросите, що це незручно навіть відповісти), «Що таке «Жігулі» мислення?», «Я покажу вам одну розумну річ, але тільки ви не знаходилися» та інші), приїхали з Фрунзіком Мкрчтьяном. А сцена допиту свідка Хачикану в суді – абсолютна імпровізація актора. Однак я пам'ятаю зйомки Міміно і неприємних моментів – Мкрчян почав сильно пити. Зйомки були скасовані кілька разів. В кінці Данила кладуть перед Фрунзіком суворий стан - або алкоголь або кінотеатр. За кілька днів Мкрчян не торкнувся спирту. А потім я пішов до директора і сказав сумно, я розумію, чому світ правильним. Вони не п'ють і починають свою кар'єру вранці. й
Після виходу «Міно» на екрани актори, які грали в кіно, стали народними фаворитами. Коли разом з Вахтаном Кікабідзеем та Георгієм Данилієм Мкрчтьян пішов до Кремля, щоб отримати Державну премію, охоронці вимагали, що вони представляють свої документи. Мкрчтьян відповів на посмішці: «Чи перейдемо до Кремля без документів?» Звісно, переможці були пропущені без перевірки.
З фільму:
- Я маю таку особисту диску для жертви, що я не можу їсти.
- Лариса Іванна гачу!
- Валик-жан, я розповім вам про те, що ви не вимкнете.
до Дякую, Я на нозі...
Джерело: forum.kinozal.tv