Налаштування одного татуювання художника

Я не можу розмістити будь-які мої роботи або адреси тут.
Тут буде кілька листів одягу безпосередньо пов'язаних з одним з найстаріших видів мистецтва, але я сподіваюся, що ті, хто цікавиться, будуть опанувати це читання, а гурмани і анестети повинні негайно ходити в офіс коробки:
Весь текст складається виключно з особистісного досвіду та суб’єктивних оцінок.
Я не буду глибоко вглибитися в глибину і посипати термінології, так що не вводити в нугую закоханих світлого стрункого, тисячі статей і напобіжників були написані про татуювання в глотку і без мене.
, Україна

Я жив у Одесі. А.С. Пушкін (що там говорити, я живу тут і не кашель)
Почати з себе: Я працюю більш ніж 8 років, я працюю як художника тату, і як майстер постійного макіяжу (татуювання), я використовую обладнання Pendos в моїй роботі.
італійці з японськими пігментами (Farbulki - простіше покласти) Фарба Фарба.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
За більш ніж 5 років Я не знаю і записую таку статистику - 10 тушів приходять до мене, щоб прикрасити їх тіла, 7-8 з них явно виражені вторинні сексуальні характеристики у вигляді молочних залоз.
Ось спостереження - 80 відсотків тих, хто хоче вражати себе "У пам'яті Алупки" (див.). Дует, названий Чеховом, не жорстокі люди, які просять ебать їх * Що таке нитка, як Jora Clooney на шиї в фільмі * Від дука до світанку *, але досить такий колгоспний і, дивний, як це може здатися, капітальні бабусі, які на літній сезон піднімаються з усіх сортів Мухосрянських і Голопердяевка (навіть, або крайній селянин з Москви - не відключивши корінні Мусковіти).
Можливо, це те, як *la femme fatale* і я почне:
1) * Чи можу я зробити гарний характер на моєму хребті?
Так, звичайно, мій дорогий і дорогий, ви можете і навіть повинні!
(Я не збираюся розповісти вам, що п'ять-сім років тому, я був ебать розсадки людей, як ви, сільські підкорювачі столиці, з такого неправдивого бульбіту в такому загартованому місці як хвостbone і барна зона)
2) * Ви маєте тимчасову тату на 2-3-6 місяців?
Де ебать ви приїжджаєте з? Чому це так важко для вас трохи поліпити через глотки, де він написаний в білому російською мовою, такі татуювання не існують? Ні, мені потрібно ебать мій мозок, нібито мій подруга зробив тимчасовий в Москві протягом шести місяців і вона вже починає отримати картину (я відверто іржую подібні наївні люди в обличчі і пропонуємо приймати її друг до хорошого лазерного центру хірургії в 2-3 роки, коли її тимчасова татуювання перетвориться на відвертий синець).
Я не збираюся ебать, є такі витяжки серед майстрів, які відверто використовують той факт, що люди, що надходять на відпочинок, попросіть отримати їх татуювання протягом 3 місяців (з вересня місяця вони на роботі, режисер не спустошився)
Це де починається випереджений дивер:
Ім'я * Ну, ви розумієте-часовий пігмент є двома замовленнями величини дорожче, ніж звичайна фарба, тому що що ебать затребуваний і ми просто не встигли замовити його в таких кількостях, подивіться, я вже отримав половину пляжу, і все з тимчасовими татуюваннями)
Маорі*, вже погоджується на хвилювання манеї і погоджується з подвійним тарифом, а в кінцевому підсумку отримує звичайну тату, виготовлену з звичайних татуювань (Tattoo Ink-to використовувати звичайну татуючу фарбу) на подвійному тарифі.
(3) Наступна категорія *DVD Paratroopers*, насправді це не DVD, але солдати повітряно-десантні та інші, які одночасно вирішили приклеїти символ (емблему) на одне або інше відділення армії, в якому вони подаються. Тут все просто, вони знаходять мегатантище з інженерною освітою та художніми навичками, вони смоктати від електричного брита та гітарної стружки No2 (застосувати два краще заточувати, ніж No 1) як пігмент, який використовується чорнило, чесно вирізати з кімнати Леніна або з принтера рота.
Я скажу вам чесно - висадка!!! Ви є одним з наших улюблених, тому що після 5-8 років, ваші парашути і Баті в пам'ятках повний в армію, перетворюються в ебать-ігри медузи, які не мають прямої лінії.
Для майстра тату ви потрапляєте в категорію килимів (Англійська-КoverUP-simply покласти, перетворюючи старий візерунок з новим).
Т.К. Ця тема не відчула мені - Я намагаюся просто занурювати такі малюнки і дати новий формат, не змінюючи сутність і смислове навантаження, інші майстри, навпаки, тиск, який це повний abstaylung, і він повинен бути повністю покритий абсолютно новим кресленням. і починайте покласти тиск на те, що це зроблено з кадровою чорнилом і вартістю роботи буде одним і в пів рази дорожче звичайного.
У цих моментах є обгрунтована логіка для мене (і для інших майстрів), наприклад, набагато простіше малювати набагато більш графічно складну картину на чистому шкірі, ніж відкритий парашут, а не сидячи і підійти до чогось, щоб покрити його, щоб контури парашуту не вийшли з під новим малюнком ...
4) Диферетор для мене - група, голодний для себе на животі хрестів життєво-зважених і домів (для тих, хто не в темі - я маю на увазі мешканців і такого роду приглушення.) з цими бізнесменами від Бога, які вірять, що в 2014 році можна за 200 гривень (1$ = 12.4 гривень) в салоні, щоб ебать себе з куполами цілого буму (при цьому він має друг себе з чорнилам, і він хоче фуксора), тому від воріт відразу + Я голосу ціну в 2-3 над нормою, крім розірваного автомобіля з розливом з голови... Так що ебать ви подруги Sailors.
5) Травматологи - для мене це не травматичні гармати, але люди, які хочуть покрити травмовані ділянки шкіри з татуюваннями (гори, хімічні рубці, колоїдні рубці) Це те, що я ціную і повагу як мої клієнти, можливо, ви тільки сьогодні, які приходять в салон з метою перетворення своїх зовнішніх недоліків в приклад мистецтва і хоча це трохи складніше працювати з вами на уражених ділянках шкіри, ніж з іншими, але дуже приємно бачити вашу щиру радість на обличчі, коли замість величезного опіку на стегна, величезна орхідея цвіте ...
(5) Якщо ви трохи, хто прийшов на татуювання parlor на Audi Q7 з Москви - заряджається золотом і Брюльянами, як Дон Карлеон, що ебать до баргайну на 10 bucks - якщо ви назвали ціну прийнятною навіть для середнього українського льменя (не дивлячись на те, що аналогічна робота буде коштувати вам вдома в Москві в 3-4 рази дорожче)
Ну, я хотів би сказати трохи і відчував краще ... для будь-якого іншого мислення про отримання татуювання або ні, я рекомендую дивитися The Tattooist кіно.
Може бути, я трохи цинічно і в деяких місцях порушили професійну етику, але ебать з ним я думаю нормальні майстри будуть розуміти мене.

--img2---

Джерело: рибальська сітка