Як зробити дисертацію з будь-якої нецензії

Ми покажемо на прикладі донорів і каже:

1,1 км «Бінарний характер виписок індивіда, який втратив соціальну активність» (Грандматер сказав два);

2. "Проблеми транспортування рідин в судинах зі змінною структурою щільності" (Вода, що знаходиться в решітці);

3. У «Оптимізація динаміки похилого транспортного засобу, пов’язаної з ліквідацією спочатку руйнівного транспортного агрегату» (Баба з кошиком – маре легше);

4. У «Нестандартні методи лікування сколіозу шляхом відправки ритуальних послуг» (Брокбек могила буде правильним);

5. Умань «Проблеми підвищення тонкої дисперсії діатомарного оксиду водню за допомогою механічних засобів»

6. Жнівень « Позитивний вплив низького інтелекту на збільшення кількості завдань в процесі зайнятості» (робота фольців любить її);

7. Про нас «Суліпсизм птиці щодо неромінантних ссавців наказу словен-гопеда» (до гусака свині не комрад);

8. У Характеристика зовнішніх знаків як причина, що робить найбільш сприятливий соціальний статус на ринку (з хропінням свиней і в пазовому ряду);

9. Навігація «Антропоморфний підхід до створення шлюбної клітини»

10. Синдром відмови легітимізації на основі браку можливостей для швидкої ідентифікації людини (Я не мене і кінь не шахта)

11. «Вплив сезонних і погодних умов на процес обліку птахів» (див. восени);

12. «Неоднозначна природа нейроімпульсів, які випромінюються корою головного мозку» (Я хочу і цегла);

13.00 р. «Регоїсти співвідношення довжини кератизовані епідермісу до кількості сірої матерії в черепі» (Для довгого, але розум короткий);

14. «Союз правового акту, що переважає за валюту» (згода є більш дорогим, ніж гроші);

15.00 р. «Недопустимість використання типових елементів житлової архітектури при денініванні кульмінування прояву контемплятивних і тактильних емоцій» (Любов не є картоплею, не можна викинути її вікна);

16.00 р. «Натюрмортність смакових характеристик рослини хрустких сімей щодо овочевих культур середньої смуги Росії» (французька редь не солодка);

17.00 р. «Антиезові властивості психічно-психізованих суб’єктів в контексті реалізації державних положень» (право не було написано фольгом);

18 років Не можна зіпсувати вершковий кашель)

19.00 р. «Місце інсектоїдів в ієрархічних системах піраміди» (Всім крикет знає ваш полюс);

20. «Постанова збільшення особистісної цінності суб’єкта після отримання травматичного досвіду» (для одного розбитого двох нерозголошення).