Не більше трьох: Журнали повинні бути зареєстровані

За дивним збігом, такий цікавий момент ще не виділився на хабі. Державні депутати думи хочуть змусити реєструвати популярні блоги

Давайте подивимося, що буде відбуватися, і що буде далі?

Поправки, підготовлені Alexei Mitrofanov (“Fair Russia”), Andrei Lugovoi і Вадимом Денгіном (як з LDPR), відноситься до створення нової категорії інтернет-користувачів, названих «блогом». У цій категорії депутати пропонують включати в себе тих, хто має щонайменше три тисячі відвідувань на добу на персональному сайті або сторінці в соцмережах. У той же час, ті, хто впав в цю категорію, будуть введені в спеціальний реєстр, і зможуть заробляти гроші на рекламу. Mitrofanov підкреслив, що в майбутньому можна класифікувати блогери в залежності від кількості відвідувачів: "Blogger", "super-blogger" і "star-blogger".

І, звичайно, реєстр знову:
Крім того, потрапити в такий реєстр зобов’язуватиме власника блогу для перевірки надійності інформації, розміщеної, дотримання правил проведення виборчих кампаній, не поширювати інформацію про приватне життя громадян, не поширювати екстремістські матеріали, вказати вікові обмеження для користувачів.

Боротьба штрафівДля порушення встановлених вимог передбачений штраф: для фізичних осіб від 5 до 10 тис. рублів, юридичних осіб від 10 до 50 тис. рублів. Для молодят, які багаторазово визнають виконання інструкцій Роскомнадзора, надається штраф 500 тис. рублів або відключення блогу за 30 днів.

Як вони вимірюють?
За кількістю відвідувань: Якщо у вас є 3,000 або більше відвідувачів - ласкаво просимо до Roskomnadzor - ви небезпечний кримінальний блогер.

Дивний.
Як звичайно, Роскомнадзор вважає, що кожен кидає його – він вважає, що всі хостингові системи та блогери повинні самі (!) повідомити про кількість відвідувачів до блогів.

Ні, звичайно, Vkontakte і Mailra може негайно виявити таку інформацію, але що про Facebook? Українська
Більш смішний - це те, що хостингові компанії також повинні зробити це, Роскомнадзор знову пропонує купити всі DPI.

Ну, можливо, топ можна вважати. відсутність класифікації: Що таке блог, і якщо більше 1 автор пише блог? Що таке колективні блоги, як Hubra?

Як і швидше за все, він буде реалізований
1) Шлях причини
За допомогою SORM, вихідні з'єднання будуть контролюватися, якщо помітили, що певні URL дуже популярні - URL буде перевірятися для реєстрації.

2) Шлях реалістичності
Будь-який сайт, який отримав скаргу (примітки, це неважливо блог, сайт новин, персональна картка) буде перевірятися в «реєстраторі», якщо вона не зазначена в ньому – заблокована.
Це чудовий спосіб заблокувати все, що ви хочете, не збираючи увагу парамедиків.

Що ми робимо?
Політизований в цьому контексті означає, що будь-яка думка відрізняється від думки CPSU

Я маю власний блог і не політичну людину.
Ви не повинні нічого робити, 99 відсотків не робити нічого, якщо ви скаржаєте.

У мене є особистий блог і миполітизовані.
Я бачу, але тепер я можу висловити свою особисту думку. нема Рунет

У мене є більше 50% технічних/безкоштовних людей на своєму блозі.
Підготувати їх, писати про те, що його можна заблокувати, дати посилання на розширення для браузерів.

Зверніть увагу, що якщо у вас є домен. RU зона і / або хостинг в цій країні, ви можете розслабитися і мати задоволення для реєстрації вашого блогу.

Альтернатива?
Що використовувати / де шукати альтернативну думку?
1) Тор - Анонімний доступ до звичайного інтернету (частково темний)
(2) I2P — Анонімний темний доступ (альтернативний Інтернет)
(3) Твіст — Анонімний мікроблоговий сервіс

Я написав багато разів про те, що Twister є, перший раз я сказав вам, що це, другий раз я дав посилання на складену версію, яка не знімалася з 99% користувачів hub, і третій раз – вже працює будівництво клієнта, який, на жаль, показав чорні вікна і іноді вилетів.

І тепер четвертий:1) Клієнт тепер має безкоштовний інсталятор - NSIS
2) Клієнт повністю працює через Node-Webkit
(3) Виправлено величезну кількість помилок
(4) Додані нові функції
(5) Є два теми.
(6) В середньому близько 6,500 користувачів онлайн.
7) Тепер є клієнт для ОС X, який працює з коробки без тамбурину.

Ні, що це відбувалося без підтримки вас, глядачі хабів, адже майже всі розробники прийшли до проекту звідси.

Так, я рекомендую вам використовувати цей додаток як резервний канал.
github.com

І я звершю свою увагу, якщо розробники готові допомогти проекту, це буде класно.
Ви можете допомогти в розробці тут:
github.com/miguelfreitas/twister-core
Інтерфейс: github.com/miguelfreitas/twister-html
github.com/iShift/twister-webkit клієнт

Тепер кручувач виглядає так:

Головна
У звичайному, за традицією, ми відмовляємося від обговорення політики, геополітики та інших речей, які не дуже вітаємо в хабі.
У пості я пропоную обговорювати шляхи адекватного впливу / зміни ситуації або способи скидання.

Джерело: habrahabr.ru/post/219707/