Чи є проблема або витрати?

У зв'язку з тим, що штаб-квартира Національної оборони зарекомендувала себе грошові бонуси за передачу зброї, вакантних будівель і захоплених російських військових експертів і волонтерів.livejournal.com/343012.html, викликала дуже цікава реакція.
Деякі читачі, і навіть деякі, хто не підтримує свою позицію, після мислення про це, сказав, що краще вбивати.
Але деякі з тих, хто різко з'являвся про непримітивних сил, тисячі корпсів, Бандери і інші невідповідності, відразу голосували про безсмертність Штабу, Коломойського і, природно, топикстартера, тобто, мене. Як отримати гроші? Як цинічна, дегустація! Як ви можете запропонувати таку річ, привітати євреїв! Як ви купуєте наші бойовики! Для російської мови За незалежність Донецької Республіки від в'язнів!
Звичайно, краще чистити. З огляду на подразненість і велику майстерність нашої армії, покласти пару тисяч людей з кожного боку, пролити кров і дати цей диван сто (не вірити його, є навіть антисеміти з Ізраїлю!) з радістю, від можливості відштовхувати «поведіну віру», і дати маленькому сусіду причину, щоб продовжити заважати в наших справах.
Як сором'язливий, можливо, цей диван приступив до того, що хтось шукає можливість не прокинутися кров однодумців, коли він так необхідний бійцям для великого СРСР!
Є стара єврейська мудрість, яка говорить:
Якщо проблема може бути вирішена з грошима, це не проблема, але рахунок.
Якщо люди готові викласти зброю за гроші, то краще, ніж кладуть їх після того, як армія ковтнула.
У цій ситуації, нехай Бог забирає гроші,

Я не знаю, хто створив його, але Коломойський безумовно має велику повагу.
Ваш текст за посиланням. й