Тим часом в Дубаї (35 фото)

Дубай є одним з найбільших міст у Об'єднані Арабські Емірати (UAE). Звичайно, є Араби, які стали дуже багатими протягом останніх років. Протягом двадцяти років місто Бедуїна стала сучасною цивілізацією. Я не вірю, що це сталося, якщо ви не знаєте, не тому, що дуже розумні і працьовиті люди живуть там. А тому, що вони знайшли нафту в домашніх умовах, виробництво яких коштує їх копійки, на відміну від Росії, наприклад. Моя колекція присвячена не тільки фотографіям сучасного і красивого міста, але й крутим фотографіям про Дубай. Я чекаю відповіді. Я сподіваюся, що ви говоримо. :

Жінки та дівчата в Дубаї в нормальному одязі. Так вони ходять по будинку і по вулиці, ванн і ймовірно сну.

У Дубаї дуже модно зберігати екзотичні тварини в домашніх умовах замість котів і собак.
259077 р.

Новини медіа2

З давніх часів люди люблять верблюд - символ багатства.

Невелика екстрена екстрена робота в Дубаї.

В Дубаї.

Sandstorm в Дубаї.

Ординарні поліції суперкари.

Дубай автобус.

Солярій.

Поранений старий автомобіль: не вдалося запустити.

499 грн. 499 грн.

Це як пальмові острови, зроблені в Дубаї.

Відвідування рейсу Еміратів. Але з цими красунями були сильні жарти Кайфолога. Він летить з Дубаю десь в стані важкого бодуна, тому туман з Москви. І розгортається це дуже пілотні авіалінії Emirates з напоями, і kaifolog її дворучні банки з 10 віскі приймається з кошика. Вона зносила щось агресивне в арабській мові, вона зносила її англійською мовою. В кінці стюардеси:
- Сома-сома.
Ви рибу моєї мрії.
А дефіантно бере скло і дуже полоне просить лід і воду.

А потім просто круті і цікаві фото Дубаю.
р.

(Б)

Джерело: kaifolog.ru