Безкоштовний доступ до таємного об'єкта захисту повітря

Фото існуючих об'єктів ППО були вільно доступні. Фотозйомки, зокрема, готові запустити ракети S-300 і не єдиний охоронець. Що відбувається в нашій країні? Ми повинні відштовхуватися!

Цей ландшафтний живописець був... Він бачить - вигнуті хвіртки, немає нівік, ні написів, знаків з часом роботи і перерви на обід ... Дріт все ображена і грубо, не більше навіть horny ... Я зрізаю шлях. З тих пір, як і раніше, є інший фотограф, що виходить з воріт – так це буде для нас, фотографів!

Я зробив. Дивись: є деякі ситні вперед, дорога заблокована.

Він прийшов ближче і дивився ближче: батько! Так, це універсальна радарна станція в положенні транспорту, і трохи далі - інший, в робочому стані, на універсальній мобільній вежі.

І на дистанції тривалі і радіорелейні антени, як правило, до смоки, і перехрещує повітряний простір материнської РЛК «Каста-2-2» ... Гарний все, собака!

Музей «Рабочий квартал Амури» Не один навколо вас – приїжджайте, що ви хочете. І музейники, скраби, ймовірно, з нагоди вихідних дружин під ковдрою лизати тіло.

Він прогулявся, був здивований: дивний музей - всі експонати працюють, трансформатори нечітки, є другий радар Каста-2 (на одному на високій фермі) раптом почав обертати...

Після ходьба минулого похованої структури досить переконливий вигляд, наш природний коханець перевірив резервний дизель-генератор.

до 1 2 3 4 5+

Я зрозумів, що це все ще не музей.

Я гона йти, думав грибний пікіратор, я гона отримати швидку фіксацію, коли я фарширований свинцевими горіхами ... Він вирішив піти навколо, наїв. Він йде, не існує воріт, парканів, периметрів, барних дротів, є досить цивільна дорога, що обмотується поруч, літні мешканці на їх ділянках знаходяться біля... Зі святом! – знову будуємо в середині лісу.

Він не має світла світу, і він свіжий. А кабелі з нього простягаються назад, де наш фотограф просто покривається. І що характерно: спеціально для кабельного бетонного каналу, але обережний корпорал вирішив не ставити дроти в конусі так, щоб не носити його в мирний час при війні.

Приїжджайте, куди ви хочете.

Туризм вирішив піти повністю в іншому напрямку, перевернувшись до 180 і відроджуватися. І тільки почали заспокоїти і забути, як на тебе! - знову низькотемпературний периметр, залишки колишньої влади і деякі мозкові випромінювачі ...

..., в якому, на більш детальному огляді, визначено низькочастотний детектор на вищезазначеному УПВ у варіанті з додатковим розділом.

«Бут ой!» думав наш герой, дивлячись на товари, що стоять стрункими рядами за зрубом. Це не ебать антени більше. На шляху до цього і може стріляти, напевно. ?

Але безперервно і безперечно крокує над тим, що має бути периметр, приблизний ближче...

Безкоштовний доступ до таємного об'єкта захисту повітря р.

... і шукаючи деталі, він зрозумів, що гості тут не можуть вітати, але вони не приділяють увагу.

А якщо так, то полокер вирішив, не варто ходити по території і оцінити бойову готовність нашої Русі? Після того, як платник податків переконаний, що він повністю захищений за гроші від супостатів, таких як Rust? Я пішов на прогулянку.

Військовослужбовці цього підрозділу знаходились заздалегідь, що ніхто не приїжджає на територію у вихідні дні (субота свята), і будь-який позашляховик буде самостійно. Так вони скидають мирно або пішли на пиво.

... до будь-якого громадянина країни для перевірки запусків системи ППО попереднього покоління в декількох модифікаціях безпосередньо в стані бойового мита.

Ні про це не буде. Немає ознак «Не доторкнутися руки!» – тут ви повністю довірилися.

До речі, люди і армія РФ все ще об'єднуються: сучасні військові очищають територію навколо них з досить цивільним щитом не гірше цивільних. І ще краще: по всьому периметру цієї активної експозиції стежки розтоплюються, по яких солдати йдуть на ліс, щоб кинути сміття і ситу. Позиція дупу виглядає так.

Дивитися шлях через журнал? Потріть свої дупи з листом, витягніть реіту, крок - і ви вже в положенні частини!

В цілому кількість причепів по периметру виходить за межі всіх розумних лімітів, але тут - найбільш спокійний. Напевно, вид локаторного підсвічування і настанови 30H6 сприяє комфортному виведенню.

З цією позитивною думкою, Грибний гриб Отеведової в жаху.

Ім'я Здавалося б, що зазначені факти є лише уявою письменника. Ор, скажеш, ізольований випадок - рідкісний потвор на хорошому тілі ППО Московської області. Ні, хлопці, майже всюди. Якщо немає гальмів, то можна також витягти важелі (в іншому положенні, до речі). А якщо є злий непристойний, то будь-який компетентний грибний пікір може зробити початок. Хоча, припустимо, що в олівцях немає олівців, то, звичайно, зрозуміло ...

Зареєструватися