Олімпійський двір

Олександр Валов, блогер з Сочі, 2 тижні до відкриття Олімпійських ігор, прокручений по Нерети-нижньої низини (відбувається Олімпійський парк), де він бачив такі картини, які сильно відрізняються від офіційних. Це важко для мене, щоб описати його в нормальних словах, тому я рекомендую вам відмовитися від коментарів після перегляду цього глобального олімпійського ас. До Олімпійських ігор до 10 днів.

Кайфологія: Якщо влада вважає, що корупція в Сочі складається лише в навмисно переоцінці бюджету, то вони дуже помилкові. Вони вкрадають все і все. Від високопосадових посадових осіб, до останнього, що витирається з будівельниками. Від мільярдів до цементу і піску. Саме тому тротуари вже опадають, асфальт схожий на типову російську дорогу, а також розпису ялинкових дерев синіх і посадкових газонів в глині, як правило, пік винахідливості і жаді. Шамінь. Порив на прибуток і особистий приріст, що спостерігали безвідповідальною і нездатністю, перемагає не тільки престиж країни, але і загальним почуттям. І не поспішайте відлякувати людей на щось: система тендерів, контрактів і субпідрядів є надзвичайно невибагливим і є родючим грунтом для корупції. І в таких ситуаціях, на совісті і чесності, ви не будете далеко. Російські народи мають традицію зробити все на одному місці. Але є ще одне: щоб зробити все на останню хвилину (Я відразу пам'ятаю, як я написав диплом за 2 тижні в університеті). Тому ми можемо лише сподіватися, що вони мають достатньо часу і розвідки не соромляться всього світу. Сочі вітає учасників та гостей Олімпіади.
Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір

Новини медіа2
Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір

Олімпійський двір р.

Олімпійський двір