Олімпійський двір

Олександр Валов, блогер з Сочі, 2 тижні до відкриття Олімпійських ігор, прокручений по Нерети-нижньої низини (відбувається Олімпійський парк), де він бачив такі картини, які сильно відрізняються від офіційних. Це важко для мене, щоб описати його в нормальних словах, тому я рекомендую вам відмовитися від коментарів після перегляду цього глобального олімпійського ас. До Олімпійських ігор до 10 днів.

Кайфологія: Якщо влада вважає, що корупція в Сочі складається лише в навмисно переоцінці бюджету, то вони дуже помилкові. Вони вкрадають все і все. Від високопосадових посадових осіб, до останнього, що витирається з будівельниками. Від мільярдів до цементу і піску. Саме тому тротуари вже опадають, асфальт схожий на типову російську дорогу, а також розпису ялинкових дерев синіх і посадкових газонів в глині, як правило, пік винахідливості і жаді. Шамінь. Порив на прибуток і особистий приріст, що спостерігали безвідповідальною і нездатністю, перемагає не тільки престиж країни, але і загальним почуттям. І не поспішайте відлякувати людей на щось: система тендерів, контрактів і субпідрядів є надзвичайно невибагливим і є родючим грунтом для корупції. І в таких ситуаціях, на совісті і чесності, ви не будете далеко. Російські народи мають традицію зробити все на одному місці. Але є ще одне: щоб зробити все на останню хвилину (Я відразу пам'ятаю, як я написав диплом за 2 тижні в університеті). Тому ми можемо лише сподіватися, що вони мають достатньо часу і розвідки не соромляться всього світу. Сочі вітає учасників та гостей Олімпіади.

Новини медіа2

р.

р.

, Україна

(Рівне)

23725

177954

Матеріали з blogsochi.ru

Джерело: kaifolog.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное