1069
Альберт Ейнштейн (30 фото)
Альберт Ейнштейн буде 135 років сьогодні. Це був 135 років тому, що найбільший вчений 20 століття був народився в невеликому німецькому місті Ульм. Ви можете прочитати Біографія Альберта Ейнштейна у Вікіпедії, тому я розповість вам цікаві факти про цей чоловік. Ейнштейн пішов до школи досить медіокремлі, був виведений з університету (для недоторканості), не просто не сподобалося, але ненависна наукова фантастика, не може писати англійською мовою (незважаючи на те, що громадянин США), не може стояти спорт і будь-яку активну діяльність. «Коли я прийшов додому від роботи, я не хочу нічого робити, але робота розуму», - сказав цей великий вчений. Альберт Ейнштейн був дуже недбалим і сказав: «Коли я був молодий, я дізнався, що великий палець завжди закінчується отвором в носці, тому я припинив носити шкарпетки.» Тут багато цікаво сказати про нього, але я пропоную вам подивитися на ретро фото Альберта Ейнштейна.
Кайфологія: Не випадково ми розмістили фото Ейнштейна. Я вірю, що Альберт Ейнштейн є найбільшим генієм усього часу. Про це сказав: Він був почесним лікарем близько 20 провідних університетів світу, членом багатьох академій наук, в тому числі почесним членом Академії наук СРСР. Ейнштейн – автор понад 300 робіт з фізики, автор понад 150 книг у галузі інших наук. Під час свого життя він розвивав десятки фізико-історій, багато з яких змінився життя людства і знайшов себе в багатьох науках. Альберт Еіштеїн отримав Нобелівську премію в 1922 році за свою «розпланування законів фотоелектричної дії» і не за свою теорію релятивності. В останні роки свого життя великий фізик працював над створенням «єдиної теорії поля». Значення цієї теорії є простим рівнянням для опису взаємодії трьох фундаментальних сил: електромагнітних, гравітаційних та ядерних. Альберт Ейнштейн був настільки шокований, що він спалив його останню роботу. Це був великий вчений і людина.
86036534
р.
Новини медіа2
Р
р.
6577676
р.
420 р.
р.
163579
477744 р.
Джерело: kaifolog.ru
Кайфологія: Не випадково ми розмістили фото Ейнштейна. Я вірю, що Альберт Ейнштейн є найбільшим генієм усього часу. Про це сказав: Він був почесним лікарем близько 20 провідних університетів світу, членом багатьох академій наук, в тому числі почесним членом Академії наук СРСР. Ейнштейн – автор понад 300 робіт з фізики, автор понад 150 книг у галузі інших наук. Під час свого життя він розвивав десятки фізико-історій, багато з яких змінився життя людства і знайшов себе в багатьох науках. Альберт Еіштеїн отримав Нобелівську премію в 1922 році за свою «розпланування законів фотоелектричної дії» і не за свою теорію релятивності. В останні роки свого життя великий фізик працював над створенням «єдиної теорії поля». Значення цієї теорії є простим рівнянням для опису взаємодії трьох фундаментальних сил: електромагнітних, гравітаційних та ядерних. Альберт Ейнштейн був настільки шокований, що він спалив його останню роботу. Це був великий вчений і людина.
86036534
р.
Новини медіа2
Р
р.
6577676
р.
420 р.
р.
163579
477744 р.
Джерело: kaifolog.ru