564
Найкрасивіші близнюки в Індії стали новим
Siamese близнюки Sivanath і Shivram Sahu викликали досить розмішувати, коли вони народилися в Індії. Деякі селяни навіть почали їх поклоніння, беручи до інкарнації Коли лікарі повідомили, що 12-річні брати, народжені об'єднані на талії, можуть бути відокремлені, сім'я відмовилася, кажучи, що вони хотіли залишити речі, як вони були.
Брати, народжені в невеликому селищі біля містечка Раіпур в центральній Індії, мають дві ніжки і чотири руки. Вони стержають лікарів своєю здатністю мити, плаття і їсти. Коли народилися хлопчики, місцевий лікар розповів сім'ю, що і малюки були здоровими, але він не міг їх відокремити. Близнюки мають один шлунок для двох, але вони незалежні легені і серця.
Завдяки щоденному навчанню, Sivanath і Shivram навчилися робити всі основні щоденні процедури з мінімальними зусиллями, включаючи душову кабіну, харчування, підгодівля та розчісування волосся кожного іншого. Вони здатні спустити сходи свого дому і навіть використовувати всі шість кінцівок, щоб грати кірку і інші ігри з сусідами дітей.
Сіванат, який з'являється, щоб бути ослабше двох близнюків, сказав: "Ми дізналися все." Ми йдемо в школу на велосипеді та відтворюємо крикет."
Вони також добре і розглядаються серед кращих школярів у своїй школі до гордості батька Рая Кумара. Чоловік, який також має п'ять дочок, є дуже захисним його синів і каже, що він не дозволить їм залишити своє рідне село. «Мої люди дивляться на мої діти з інтересами, але тільки я розумію труднощі, які вони стикаються. Під час дощового сезону вона стає важкою для них, щоб ходити і коли хочеться сидіти, інший повинен лежати, він сказав. р.
Батько каже, що він не дозволить лікарям відокремити братів, навіть якщо операція виконана безкоштовно і може гарантувати життєздатність обох. «Зробив їх таким чином, і вони повинні залишитися таким чином», - сказав він Mail Online.
Джерело: fedpost.ru/lydi/45080-siamskie-bliznecy-v-indii-stali-novym-bozhestvom.html