Штани своїми руками

Так, ви почули прямо. Автор зібрав майже в домашньому бронетанковому бронюванні і провів успішні тести на ньому з Saiga. Прочитайте деталі під розріз. Так, через нестабільну ситуацію в країні, було прийнято рішення купити кулястійний жилет у випадку всіх сортів жилетів. Після пошуку веб-сайтів нашого улюбленого Runet, ми зрозуміли, що моя зарплата не достатньо, щоб купити навіть найлегший кулястий жилет (великий жилет). А потім я думав, чому не побачила себе? Про те, як і з чого робиться бронетехніка. Вона була скрізь, що кулясті жилети були зроблені з Kevlar і титану або алюмінію і сталі. Але так як і не Кевлар, ні титан був, і його не вдалося купити, вибір впав на сталь і алюміній.

Штани своїми руками

Щоб розпочати з того, що було придбано безперечно, де з'явився алюмінієвий зрощений бездомними людьми. Я купив його на регулярному металевому складі. Товщина алюмінію 1,5 мм. Я купив сталь з ним.

Штани своїми руками Габаритний зображення

Алюміній бренд, я не знаю його назву. Це був так. Може бути знятий старий літак ...

Штани своїми руками р.

Далі потрібно було купити матеріал, який добре всмоктує удари, відновлювати форму і є дуже легкою. Пошук магазинів і підвалів, цей матеріал був знайдений. Поліестирол щось там ... Використовується як підкладка для паркету. Це крихкий, але одночасно ударостійкий.

Штани своїми руками

Ось ми йдемо.

Штани своїми руками

Алюмінієві листи вирізати навпіл. Вийшла один лист, з одного боку тіла.

Штани своїми руками

Тоді прийшов час, щоб зібрати все разом. Немає фотографій, тому що все було зроблено швидко. Розмір бутерброда 49.5x31.5. Поліестерол, алюміній і сталь зрізалися на цей розмір.

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Насправді листи були складені таким чином: поліестерол, алюміній, тонше сірий поліестерол, сталь, тонше сірий поліестерол, алюміній і знову поліестерол. На цій фото немає зелених листів, вони просто приклеїли зверху.

Штани своїми руками

Потім я поклав все разом з заклепками. Болти, шурупи і т.д. знизилися відразу. Тести проводилися в той же день. Шот з Saiga, відстань 2 метрів. Не зламаний!

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Дуже солодка.

Штани своїми руками Р

Штани своїми руками

Тут буде більше фотографій зйомки:

Штани своїми руками

Я заклала його і виглядав його вгору.

Штани своїми руками

Отвор в першому аркуші алюмінію

Штани своїми руками р.

сталь

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Штани своїми руками

Вихід буклета

Штани своїми руками

2-й лист алюміній не дозволяв фрагментам літати і провести куля

Штани своїми руками

Порівняно

Штани своїми руками р.

Штани своїми руками доб. 76693

Цей лист відкинувся. Сталь було взято в два рази більше, і все нове. Same алюміній і поліестерол. На жаль, немає фото другого варіанту. Покриття з радянських сумок і звичайної тканини.

Штани своїми руками

s00.yaplakal.com/pics_preview/5/8/3082885.jpg

Штани своїми руками

Ось низ:

Штани своїми руками

Це остаточний. Спасибі тим, хто розуміє тему. У мене немає планів.

Штани своїми руками

Джерело: Дудко Тітка

-img30---

Джерело: рибальська сітка