Особистий бренд: Рецепт успіху

[Сьогодні ми вирішили публікувати матеріал з Speider Schneider, дизайнера, який розробила продукцію для таких гігантів, як Disney / Pixar, Warner Bros., Harley-Davidson, ESPN, Mattel, DC і Marvel Comics.] У своїй статті він вирішив поділитися секретами створення персонального бренду – того, що однаково важливо для «вільного художника» і для будь-якого стартап-бізнесу, а особливо для бізнесу, що працюють в Інтернеті. до

Коли я спілкуюся з студентами останніми роками художньої академії, я завжди намагаюся надихати їх одним важливим повідомленням: робота для себе означає, що починається свого власного малого бізнесу, і починає проектний бізнес вимагає стільки зусиль і витрат, як від початку хлібобулочної, піцерії або навіть бульйону. Хоча що я говорю про те, депо в основному вимагає постійного постачання товарів, і, звичайно, це не потребує будь-якої реклами, або, Бог заборонений, бухгалтерський облік, а також меблі, і способи ведення бізнесу є радикально різні з способів будь-якого іншого бізнесу.

Ви знаєте, як це зазвичай буває: кілька студентів в сльозах звертаються до директора академії, щоб вимагати свої збори назад, адже ніхто не сказав їм, що дизайнер є такою важкою роботою. До того ж, привітайте до суворого світу бізнесу.

Важливою частиною цього бізнесу є те, що грамотний дизайнер повинен вчитися, щоб безпечно запропонувати свої послуги клієнтам, які хочуть замовити логотип для своєї компанії, щоб під ним впевнено і весело крок до успіху. Існує безліч конструктивів навколо таких концептів, як логотип і бренд. Я можу сказати з впевненістю, що це два тісно переплітаються, але ще різні явища. Якщо ви хочете відкрити свій бізнес, вам буде потрібно.

Де ми починаємо?
Ваше ім'я, символ, яким люди визнають вас з першого погляду або не вперше, хто буде щасливим. Якщо ви були светри, логотип буде вашим ярликом, вишитим емблемою. І ваш логотип повинен точно відображати сам бренд.

Бренд - це те, що ви думаєте про людину або компанії. У вас є смішний і фривотивний характер? Чи є ви сервісно-орієнтована компанія з тисячами років історії обслуговування? І знову, якщо ви були светри, бренд є те, що він відчуває себе, як носити вас. Ви жорстке і цегляне? Або, навпаки, м'які і теплі? Як для мене, я був светр, який може бути дуже легко відкинути.

Так ви повинні вирішити, що ви дійсно є і хто ви хочете, щоб з'явитися. Коли ви остаточно вирішили, що краще бути чесними і в розробці бренду. Але, звичайно, головне, тут не піти в крайні – якщо ви зателефонуєте дизайнерську студію «Дарові параноїди», то при контрасті з вами, дизайн-студії «Недосвідчені новачки» обов’язково буде виглядати вигідно.

Що не сказати
У всіх статтях я прочитав про брендинг, ніхто не сказав слово про найбільш, якщо ви будете, таємнича частина процесу – просування бренду. Немає того, що він робить секрет, як ніхто не засудить його, є просто так багато ідей, деякі з яких не підтримують власне зображення. Як і ті телевізори, які всюди засуджують гріх, і самі половили в мотелі, оточений прописами. Ви повинні вірно і чесно відобразити зображення вашого бренду, якщо це було природне розширення себе, яке воно повинно стати, інакше ви втратите обличчя і репутацію вашої компанії.

Насолоджуюся яскравими образами. Один відомий мультфільміст Я завжди знав, що спортивний жилет над футболкою, звичайні білі бавовняні штани і темно-сині топсайдери босоніж. Кожен день. І весною пишною, і спекотною літом, і в вологому осені вітер, і снігова зима. Завжди в цьому наряді, і завжди без шкарпетки! Але як він прогулявся по вулиці, всі визнали його.

Я також зустрілася з дамою, яка носила тільки червоне помада, і завжди носила червоною шапкою. Я не пам'ятаю, що вона зробила, але я впевнений, що я хотів би, що я бачив її, і я, безумовно, хочу знати, що вона зробила.

А тепер, наряди і ексцентричні аксесуари підкорюють і привертають увагу. Відомий ілюстратор я знав багато років тому завжди wore a Band-Aid на обличчі. Щодня в одному місці. Люди збивають і в'язали: можливо, він мав меланоми, або отвором, або був він клеїти патч, щоб приховати мініатюру Сіамсе близнюка під ним? Ознайомитися, ця деталь стала особистою родзинкою.

Протягом багатьох років я зустрілася з великою кількістю випадкових зображень. А найголовніше, що ваш образ підкреслить ваші віртуї або стане відчуттям на коктейльній вечірці.

Серед тих, хто важливий для успішної брендингу, є ті, хто коригує весь спосіб життя до свого образу – як правило, це митці високого класу та культові особистості з модного світу, які знаходяться в їх образі 24 години на добу, 7 днів на тиждень. А їхнє зображення включає не тільки свої дії, але і їх знайомства, кола, в яких вони переплетені, місця, в яких вони бачили, їх фотографії на сторінках бізнесу або світського літопису в місцевих газетах.

Мисливець Thompson - це яскравий приклад людини, який поєднує в собі реальне життя і образ з наркоманом, який одночасно поєднує в собі ідеальну божевільність і раціоналість.

Або інший приклад: Андрій Warhol, який взяв участь у всіх кращих вечірках, відкриваючи галереї, ексклюзивні нічні клуби і т.д. Війнхал був стільки, скільки він був частиною його прямого творчості. Хтось сказав, що більшість з них ще не було образу.

Але такий спосіб створення краваток вже є екстремальним. Безсумнівно, що знайомства є величезною частиною бізнесу. Якщо ви вирішили перерватися з усіма з'єднаннями в корисних місцях через ваш образ, то приготуйте себе до самотності, за відсутність реальних друзів, так як зараз ви, як вже зауважили, 24 години на добу 7 днів на тиждень, громадський діяч грає роль. І не існує нічого неправильного з цим – це просто дуже важко підтримувати цей образ цілодобово, і виснаження фізичної і духовної міцності є загальним явищем серед особливо зеальних секулярних кар'єрів.

Як довго потрібно зберігати зображення?
Якщо нам необхідно змінити наш образ. Скулл і змія логотипи дадуть шлях малюкам і кошеням, один раз безкоштовні художники будуть рости, щоб перетворити свій невеликий бізнес в серйозне агентство дизайну, а іноді наш образ просто перестає працювати. Універсальні корпорації беруть участь у ребрендингу (наприклад, Yahoo змінив свій логотип і все ще чекає на формування нового образу). Так не існує причин, чому ви не можете змінити щось, що вже з дати, що не відображає вас більше, або щось, що просто не працює, як логотип, який показує черепахи і змії і малюків і кошеня одночасно.

Джерело: habrahabr.ru/company/Centrobit/blog/218625/