Побудова ножа-2

Привіт братів і сестри, любителі холоду.

Я в попередньому позі констролім ножа з'єднала леза з ручкою, я розповіли фіфі, це не зробити ніж російська верби, подумайте ручку на ногу викрученим. Для того, щоб завершити цикл виготовлення ножівки. БУ ХА.

Для цього був придбаний новий болгарка під стрічкою 610, багато тканини викручували для першого разу, працюючи на сталі. Але в цілому це не поганий (місії будуть враховані в майбутньому). Ідея полягала в тому, щоб зробити фіксовану лаву павук міліці (нож як подарунок мисливцю другу, який любить милу, але не любить мити після). Візьміть смугу зі сталі CTS-XHP, вже термоперетворений. І ось ми йдемо. Нагадуємо, що це хобі, все зроблено тільки для настрою (коли він тепло на балконі).

Займаються питання і здоровий цинізм. Ми збираємося розібратися, розмітити її, подряпини.

71

2. Помічники Прилу

477980

3. У Він ручний, болгарка. Це те ж саме для балкона.

4. У Скотчі викладаються, пилосос готовий, нехай йдуть.

5. Умань Перед подрібнювачем контур був грубо обрізаний болгаркою, виводимо контур на болгарку.

6. Жнівень За допомогою пристроїв ми починаємо робити спуски.

7. Середній результат.

8. У Оздоблений фіксатор.

доб.

9. Навігація Давайте до ручки. Візьміть Г-10 і поставте ліжко під хвостик. До речі, 10 муфти деякі види гойдалки при обробці сосок і струганих, шати.

10. Підготуйтеся до склеювання, див. клею, шпильками. Знежирення.

11. Клайм.

р.

12. Клей.

13.00 р. Прийміть ворс і подрібнювач починає ліпити ручку ... .

14. Попередній результат.

15.00 р. Ще один кут.

16.00 р. Перейдіть на оболонку, позначити, обрізати і замочити шкіру.

Габаритний зображення

17. Ніжне лиття.

3610Р. 4200Р.

18, Клайм.

19.00 р. Ми пробиваємо отвори під швом.

, м. Київ

20. Вакс-струнд.

21. Ми обробляємо кінці.

22. Помариньте кінці з бахіловим кремом. Підвіска не спеціально виконана, необхідно.

р.

23. Він ріже, він не затіняє волосся.

24. Ось результат. Я заготів, щоб протирати його. Про нас

Натюрморт

більше

більше

р.

Головна

Головна

р.

Увійти

майже

Вов, кожен, дякуємо вам за вашу увагу, всі з весною і відкриттям хлопців, повагу док75.

Джерело: