Йогурт arduino основи

Всім відомо, що йогурт є дуже корисним продуктом, а також смачним. Під витоком оповідання про те, як я вирішив зробити йогурт, трохи фото і ескіз.

В той час, коли я побачила, що я побачила щось цікаве, як йогурт. Моя дружина любить йогурт і часто купує його. Я прочитав сайт профілю і надихнув. Він надихнув ідею, яку можна легко приготувати в домашніх умовах, і це буде ще більш корисною, ніж з магазину. Після читання декількох відгуків і порівняння, моя дружина і я вирішив купити Moulinex YG230 YOGURTEO. Але ось поганий удачі - місто невелике і ми просто не змогли його знайти на продаж. Вони хотіли замовити його, і вона вдарила мені.
Що таке йогурт? Жорстке кажучи - пристрій для підтримки певної температури протягом певного часу. Це просто, чому це не так? Почати! Просто в тумбах протягом шести місяців лягає без arduino. Я шкодую, я шкодую, я шкодую, мікроконтролер гуру, але я далеко від цього. Я не мав потреби і часу для вивчення програмування мікроконтролерів, так, заради інтересу я купив arduin, зв'язаний світлодіодом, кладемо його в тумбочку і заготівля. І так я отримав шанс пояснити дружині, "Чому я купую все це, якщо він все ще сидить в нічний час?"
На додаток до arduina вам потрібен термосенсор DS18B20 і твердотільний реле. Щоб описати, як підключити все це, я думаю, що немає сенсу – це було обговорення більше, ніж один раз на сайтах hub і профілю.
Я просто подарую вам ескіз. OneWire ds(10); tote addr[8]; int active = true, srPin = 4, ledPin = 5; float мілісекунди PerGradus, поточнийTemperature = 36.0; не позначений довгоробочий = false; ielect 60 * 1000(void) {Serial.p.p.p.p.p.p.; пускач(s.p.r.p.r.p.r.p.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.p.r.r.p.r.p.r.p.r.p.r.r.p.r.r.r.r.r.r.r.r.r.p.r.r.r.r.r.p.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.p.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.p.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r.r

Зібрано температуру і час, не можна було зіпсувати йогурт. В результаті я погодився, що потрібно варити вісім годин (Я кладаю на ніч) при температурі 36 градусів. У будь-який час напишіть, що температура повинна бути 38-40 градусів, але при такій температурі протягом восьми годин кислий кефір (спліт), і протягом п'яти годин (до початку стратифікації), так як це здавалося мені, кефір не встигав запалити і виявилося, хоча густий, але не так смачний. До речі, точністю DS18B20 приємно здивували мене, перевіряючи ртутний термометр - різниця тільки 0,2-0.3 градусів. На завершення підготовки повідомляє світлодіод (це arduino, він зобов'язаний зв'язати світлодіод в будь-якому проекті, будь-яку складність).

І тепер картини:

"Я зробив це з того, що було," радіаторна реле для фріролового котла, безумовно, міцна. Реле і без радіатора не нагріваються, але для того, щоб не втратити радіатор - поставте реле разом з ним.

Вареник, термосенсор і «міксер», щоб температура води була однакова в будь-якій точці.

Поява мулінекса YG230 YOGURTEO не в порівнянні, але своїми руками, від підручних засобів, на коліні.

Дружина приймала каструлю, тепер кефір схожий на це.

На йогурті я збираю молоко 3,2% жиру (2,5% йогурту рідина). Сурду можна купити в аптеці, наприклад, Evitalia, але я віддаю Activia або Actimel, йогурт щільний і однорідний, два чайні ложки для такої баночки досить достатньо.

Готовий йогурт. Варто ложку! Ну, майже.

Подати варіант.

Ви не знаєте і ваших близьких!
P.S. Surprise кохана дівчина, подаємо домашній йогурт на сніданок. Як кажуть, найкращий подарунок своїми руками. Йогурт для подарунка, звичайно, не тягнеться, але дівчина оцінить вашу турботу і увагу.

Джерело: habrahabr.ru/post/219033/