Кожен чоловічий бізнес.

Коротка історія про самостійне будівництво заміського будинку 2011-2014 рр.

Травень , - заливається фундамент пластин 9кс11

180597

р.

Після 4 тижнів, як бетон фундаменту загартований, почав будівництво коробки.
За словами ідеї. перший поверх - постійне проживання, камінь, другий Дача - дерево.

Дизайн готово, тому взимку 12-го року.

р.

(доб. 1)

12 років. Починався з монтажу вікон і штукатурки внутрішніх стін, виконаних тротуаром.

По дорозі він прийшов з навісом для майбутньої літньої кухні або барбекю.

р.

до 1 2 3 4 5+

У середині літа займався зв'язком: вода, опалення, електрика, септик тощо. Камін, річ.)

Р

р.

Восени на першому поверсі з'являються ознаки оформлення.

-img23---

А тепер літній сезон 12 буде завершений.
З
До речі, всі ці роботи виготовлялися без єдиного кіловата Мосенерго, НЕ БІЛЬШЕ!!!
Усі роботи на генераторі.
Для початку та перевірки системи опалення він орендував 10к W трифазний генератор.
З
А 12 січня 2013 р. нарешті зловив вогонь "Ільїч лампочка світла", - так Дакнік МОЕСК назвав .)

-img24---

-img25---

-img26---

13 років. Початок літа. Залишки газосилікатних, а їх в минулому прогалуження залишили 10 куб. м. (Коли я підрахував периметри стін будинку, забули викинути вікна і двері).
A 5x6 гараж був побудований.

-img27---

-img28---

-img29---

У другій половині літнього сезону він почав прогрівати будинок. Перший поверх вологого фасаду, друга імітація бруса.
Дуже довгий час я вирішив зробити вологий фасад самостійно, але, «очіки бояться, руки роблять. й

-img30---

-img31---

-img32---

Так ось 13 рік. Світло, тепло.
\\\\\
P.S. Звичайно, я не робив цього будинку самостійно. Я допомогла білоруським помічником будівельників, звичайно, я також мав багато зробити, особливо зв'язку і т.д.
Але всі проекти та рішення, варіанти та методи були продумані та реалізовані особисто.
Звісно, у мене є технічна освіта, але великі знання були отримані в довгострокових зимових вечорах, читання статті та журнали, блоги та форуми. Завдяки Інтернету.)
Триває 14-й сезон. Я збив на другому поверсі. Взимку займався вентиляцією, без білоруських
Я зателефоную їм, я думаю незабаром, тому що ми повинні зробити бетонні доріжки, утеплити дах гаража, як правило, копати і т.д.
З
Дякуємо всім, хто бачив пост.

-img33----

Джерело: рибальська сітка