Просто дайте.

«Коли він вже одружений?» Дівчина з'явилась з цим, і вона створила смішний набір фотографій, де з'являється пластична манометрія, майже Кан, фантастика Барбі, тільки в людському ріст.

3962.8067

р.

Ви повинні знати, як це дратує! Я почав відчувати себе, як я був неповним! Як я поганий хлопець або щось? Я не маю майбутнього або перспективи! У будь-якому випадку, я зробив мій розум. Я одружився! Ось доказ!

А талановитий фотограф і арт-директор студії Сусан досить майстерно відтворили безліч реалістичних картин з сфери життя і розваг стандартної одруженої пари.

р.

р.

821992

Для проекту було придбано манекени чоловіка та двох дітей. Сюзан знімав їх, і взяв їх з нею машину на різні місця міста, захоплюючі сцени і фотографуючи його на фотокамері.

Моє завдання було довести, що одиночні дівчата не як нещастя, оскільки вони думали. Відсутність сім'ї, кар'єри або інших привілеїв не робить людину знахідкою суспільства. Кожен має власний спосіб.
р.

р.

У нашому суспільстві етикетка «Старий покоївка» вішається на кожен другий. Але що якщо я ніколи не одружився, я коли-небудь опинився на планеті? Чи можу я бути написаний як кришка?

До речі, я спеціально створений сцени до стандарту. Тут ми в природі. Поцілунки в дощ. Мені здається, що це просто підкреслить, що сімейне життя є безперервним ігровим малюнком, тільки кожен комфортний холдинг на цій фантастики. Бажаєте бути краще, щоб просто насолоджуватися?

р.