Все про японські кросівки

Я вирішив створити тему великих автомобілів. Хто серед японських приводів великих позашляховиків? Перегляд фотографій та думок!

Я власний Ford Expedition. Я не думав, що я б фанат цього типу автомобіля. Але третя дитина в сім'ї... Коротко я не вписав в задній ряд, щоб вписувати три дитячі сидіння в рядку. Так ось що купити. Я дивився на мікси, але я не хотів нічого іншого, ніж Merina Viana (навіть в неї я мав певне почуття, що я працював постменом). Але ціна tag! З Я хотів великий чотири колеса, я почав думати далі. І сказав він на мене, що багато дітей мають привілеї - не платити податки за одну з автомобілів в сім'ї.
Після того, як японія / США опинилися на американці. GM, Ford, Dodge. Рамки не були непоганими, тому що в салоні немає багато місця. На Тазі третій ряд незручно виконаний. Валізи, втрачені на плоску підлогу. Форд був вибір Ford/Lincoln. Lincoln's всі хороший fucking yapalakal виходить з нього.
І став щасливим власником Дефіна.

р.

Це задоволення, щоб подорожувати на ньому. Багато номерів і це зручно. З коментарів, тільки стілець некомфортний і з'їдає багато :

р.

Джерело: http://