Что иликопіювати и симпатична дети 90-х

Нещодавно я знайшов дуже цікавий пост на ЯП «Події 90-х», завдяки тому, що я народилася і виросла до школи в СРСР, цей пост надихнула мене з великим задоволенням ностальгії для тих часів. Я хочу продовжити цю тему трохи і показати вам більш цінні речі цього часу, я відразу хочу, щоб попередити вас: пост не для крапу у вигляді був / став краще / гірше, але тільки заради спогадів і ностальгії.

62 фото + кілька пояснень.

Фотографи рокерів і каратів

Я починаю з цим фото, знайденим в Інтернеті.
Так, прямо? Це наші ідоли. Ми готові оплатити їх у відео салонах. З нами завжди були фотографії.

Габаритний зображення

Пам'ятайте, як ви практикували подвійний удар на дерев'яних статуях в дворі? Вони імітували. Зрізи Wushu і Kickbox виросли такими грибами – попит генерується постачання.

...

Бруней Даруссалам Лі ніколи не посміхався з фото - він завжди мав шлунок і тампонів.

...

Породові дошки були лише повними. З'явилася причина.

«Конан Барбараріан», «Червона Сонячна» – культові фільми 90-х.

Я не посміхався з картин і Рамбо.

...

...

...

3257762

Фотографії переглянуті, продаються, купили, змінилися. Також були успішні малюнки з фотографій.

Вони були нашими ідолами. Сильний, чесний, ярмарок. Це не так, що є деякі дупи з дому 2.

Я старшого брата і сестра були також у фотографіях. Як це.

...

...

У нашому будинку довгий час. У 70-х-80-х рр. було ще одна тітка в леопардових штанах - хтось жахливо популярний в 70-х-80-х роках.

Тут ми приїжджаємо до фіналу. Можливо, збирання цих ... була масовою епідемією. Хлопчики, дівчинки. Ну, просто все.

Інлеї

Серед радянських ясен, звичайно, не було такого різноманіття, що з'явився з приходом 90-х років. Але вони були. Я думаю, що ніхто не буде соромитися запам'ятовувати Rotfront “Котовий аромат”, “мінт”, “Orange”, “Strawberry”

Фантіка з радянської гумки були нудними і не представляли зборний інтерес. Ще одне, «Педро».

Купити або виграти його у відвідання місячних парків. Як правило, там немає вставок. Ми не знаємо нічого про них. Вони з'являться пізніше, в '90s. Серед гумок, які принесли знайомства з-за кордону:

"Лілік і Болек." Польська гумка. Це також пакет з п'ять записів, але з більш цікавими фотографіями. Ми назвали їх сміхаючим складом. Про пригоди героїв тоді популярного польського мультфільму однойменного. Моя старша братка мала багато з них, але мої друзі не робили. Звісно, ця гумка була поширена в 70-х - на початку 80-х.

Я дуже любила історії. Мій брат завжди jokingly назвав мене Lolyk-Bolek, тому я думав фотографії зображені мене.

Збір брата мав ці обгортки. І, звичайно, Тутті-Фрутті!

Ніна з тих ясен ніколи не збивається. Я не знаю, що чекав мене на 5-7 років.

Я ніколи не бачив його на продаж. З тих, хто пішов до ГДР.

До речі, я не пам'ятаю, в якому продається така грузинська вірменська гумка. Зображені герої радянського мультфільму про хутряні коти.

Що потрібно, коли ми вже знали ясен з... Включено! (це зазначено у попередньому пості!)

Тут я підбираю себе трохи, і я не буду описувати кожного окремо. Мережа є повними ресурсами, де ви можете знайти повний опис всіх ясен з вставками, завантажити сканування повної колекції і т.д. Я не налаштовую цю мету. Я надішлемо темою.

Для початку я пам'ятаю гіп у дворі, коли хтось сказав, що наш магазин почав продавати нову гумку. Це був сенсаційний ефект. Кожна людина відразу побігла в цей магазин і стояв лічильником на годину, спостерігаючи цим дивом. На наступний день я зароблю гроші з моєї мами і побігти до заповітного місця.

В результаті мій перший обраний ясен був ... голий "Бублгум".

Тоді Дональд був куплений.

р.

Він дуже цінувався. Після "Турбо" Есно

Вони також називають «лугами» або «картонами».

У мене є весь букет Дональдів. Частина - виграна з друзів, частина - куплена, частина - закріплюється на вході в магазин. Кожен запам'ятовує, як вони грали, правда? Увімкніть вставки, викладіть картинку внизу пальмою і сколите долоню так, щоб лайнери кинули вгору від турбулентного потоку. Ті, хто кладуть картину вгору, взяли учасника гри.

А ще «Дональдс» – гіганти.

(Б)

Це німецькі вставки ясен, які ми не продаємо. Вони були надзвичайно рідкісними і дорогими! Як правило, вони вже були досить струганими, так як вони змінили руки як релікв.

Ще одна "топ" гумка "Final90, 92..."

Турецька, на вставках - футболісти і команди

Великі, яскраві вкладиші.

Р

Його аналог – абрикос «Кінкін»

На її вставки були переважно зображені сцени з ігор. Наклади були зараховані, що полегшують їх виявлення при зборі.

"BomBibom" - гумка з вставками для автомобілів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На відміну від Турбо.

«Бомбаб» в різних періодах виготовлявся в різних формах і з різними видами лайнерів. Я знаю принаймні 4.

.

...

Але перша серія була найхолоднішою! Жовта гумка зі смаком дині, квадрата, великих лайнерів, реальних колісників з характеристиками. Зайдіть все.

Турбо – король ясен.
Персик смак поєднується з великими вкладками, деякі з яких ще не доступні.

Чи знаєте ви, що перші 50 номерів не існує? І ми захопили їх, шукали, прийшли з оповіданнями, які ми побачили їх на цьому ...

З цією метою я збираю. Він обмінявся на зручний для іноземних монет. Вишуканий, але пахучий.

А серія 1-50 виглядає так. Ми не бачили таких автомобілів на вулицях. Пам'ятайте про те, що ви побачили паркований автомобіль? Ми пішли на скло водія і подивилися на Speedometer – «Що це прес?» Його очі на лобі чисел «200», «240». Це після нашого "Волга" і "Жигуля" з їх "120", "140".

Гюм «Турбо» пережили все – серія її вкладників заміщалися один одному. На деякий момент я просто припинив збирання їх - так багато з них розводять.

512163

Гумка "Лазер" була вставлена з військовим обладнанням. Вивчаємо технічне обладнання іноземних армій. З них я дізнався порядок швидкості танків, ракет, літаків, вертольотів і бойових кораблів.

...

Так само турецька компанія «КЕНТ», яка виготовила «Турбо».

Сама коміка як "Дональд" тільки про дивний нісний хлопець в капелюхі. З неперевершеними говоріннями в Туреччині. Але сенс не складно зрозуміти.

Ще одна гумка з білої вставки

р.

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное