Універсітэт навчався фотографам ельфів!

Манчестерський університет професор Claims Він Фотографія Реальні ельфи

Ліхтарі або ельфи? Briton John Hyatt стверджує, що ця фотографія доводить існування міфічних крилатих істот

John Hyatt – це не один з провідних фантазистів. Поважний 53-річний професор і директор факультету мистецтв і дизайну Університету Манчестера. А за квітень День Фола, це занадто пізно.

Звісно, Hyatt дійсно переконаний, що він зумів фотографії реальних живих ярмарків.

Це так: Хайтт взяв погляд на навколишню територію, і коли він прийшов додому і розширив фотографії, він помітив багато крихітних літаючих істот на них. При більш детальному огляді ці істоти були помітно схожими на людину.

На місцевій газеті він наполягав фотографії і не змінився. По суті, він ніколи не назвав таємничі істоти ельфи – так вони були дублені після фотографії були в ЗМІ.

Джон Хайтт.

«Я був вражений і вирішив взяти ще фотографії, - сказав Гайт. Я пішов до тих же місць, і я почав фотографії москітів і москітів, і я дивився на них у збільшеній формі. Але всі вони виглядали абсолютно різними. Нехай всі вирішили самі, що дивляться тут. Я, безумовно, не думаю, що ці істоти є лише меншими копіями нас, і вони також п'ють чай ввечері.

З часом на інтернеті з’являються різні фото «поверхівок», але всі вони можуть бути підробками або відвертами. Неймовірно, що ці нові зображення переконають багато людей. Нор наполягаємо на лікуванню їх як «ірон» доказ існування ельфів. Але ми не будемо називати їх підробками.

Нехай кожен вирішує для себе, що вірити.
через міксстафф

Джерело: