Який текст не повинен писати вашому чоловіка

У сучасному світі SMS є основою комунікації. Більшість з нас не хочуть витрачати дорогоцінні хвилини нашого часу і іноді набагато простіше надсилати короткий текст, ніж висить на телефон. У цій пошті я хотів би зв'язатися з темою жіночого SMS, який ще краще не писати до чоловіка, інакше ви можете мати проблеми.
725865 р.

1,1 км Деталі його критичних днів.
Вид, колір, запах, хворобливість, консистенція. Якщо у вас немає. Пам'ятайте про знамениту цитату з пана Харрісона від South Park? «Я не довіряю істот, які розбили п'ять днів поспіль і не вмирають.» Зрозуміло, звичайно, але рідкісний представник сильної статі протягом тривалого часу витримувати описи того, скільки болить живіт і ваші нижні кишенята.

, Україна

2. «Я люблю тебе і не можу жити без тебе» – коли він просто вийшов на балкон до диму.
Безперервний і нерозривний потік повідомлень з гарантіями любові викликає нічого, крім подразнення і боредом. Не можна їсти халва в кілограмах!
3. У Дитяча розмова.
«Я закріпив пальцем на дверцятах і тепер у мене є бо-бо» – фрази, як це може зробити хто-небудь відчувати себе як педофіль. Якщо ви більше 18, зупинити грати три роки. Вони не сплять з дітьми, і це незаконно, безсмертно і грішно, щоб показати сексуальні інтереси в них. І в цілому, що він повинен відповісти на таку річ? "Тато прийде додому"?

р.

4. У Не на клейкозному обручці для уваги.
Будь ласка, не використовуйте класичний «сніг починається, з першого дня зими» та інших проявів затемнення настрою. Ось правило, що варто пам'ятати: якщо людина хоче, він буде робити – відповідь, виклик, писати, прийти. Відповідно, якщо він не хоче, він не хоче. Але якщо вам подобається роль мангару з застарілою рукою, далі.

5. Умань Моносиллабическая відповідь на довге повідомлення.
Він спробував, подумав про кожне слово, не завадить помилки в граматиці. А ти океї. Не сором'язлива особа. Зйомка в точковому діапазоні, що вони називають його.
6. Жнівень "Чому ти?" у капсулі.
Тим не менш, якщо він не відповідав на ваше попереднє повідомлення протягом трьох хвилин. Можливо, він паркує свій автомобіль, або купує вершкове масло в магазині, або розповідає про життєрадісний бум про гірку частку останнього. У вас є. А питання, накладений тоном, який явно великий за розміром.

7. Про нас Покладіть емотики після кожного вироку.
По-перше, вона швидко стає нудною, і по-друге, миттєво зраджує вашу самодобутність і є прямим повідомленням чоловіка «що б ви пишете – все заради сміху, не думаю, що серйозно.» Так, у вас є характер після всього, або у вас є дужки з точками в одному місці?
"Соррі, я не в настрої, щоб веселитися."

Джерело: леді.tut.by