В Україні запроваджує негайну громадянську війну. Багато знань. .

Шукайте, як чоловіча голова поганий. До вас. Текст листа:

На жаль, багато людей попросили мене, як будуть розвиватися події в Україні, що найбільш ймовірний результат цих подій, що найкраще. Відповідайте мені коротко: найкраще рішення – цивільна війна в Україні. Природно, це кидає питувальникам в шок, мило і дивовиж.

Але пояснення, на жаль, досить просто.

Перевага Російської Федерації у форматі, в якому це сталося в Криму, в інших місцях України зараз малоймовірно. Після того, як мешканці Криму самі змогли організувати і провести досить серйозну дію тиску на законно обране уряд, і це уряд, на відміну від центрального уряду України, зберігає легітимність (наскільки центральна влада в Україні тепер нелегітимізована, я вже сказав вам). А мешканці Криму змогли змусити своїх правових обраних органів ухвалити рішення про переміщення в Росію. Решта регіонів України ще не вдалося випускати схожий тиск на їхній владі – і судити, як події розгортаються, ситуація навряд чи різко змінюється в очікуваному майбутньому.

Якщо Україна, невід’ємна частина Росії, залишається у владі українських сепаратистів і Галицьких назів, то засоби перевороту росіян в антиросійські, розвинені в Галичині з 1867 року, але поки що в Україні досить обмежена, буде використовуватися масивно і без совості. В результаті цього застосування вже видно: перетворення росіян не тільки в неросійські, але в антиросійські, готові знищити все російською мовою, в тому числі самі.

Це, у свою чергу, означає, що в дуже короткий час майже весь населений пункт України перетвориться в гармату, готове споживати в будь-якому конфлікті з РФ. Відповідно, коли починається відкрите військове протистояння, РФ більше не зможе зрозуміти тонкі відтінки смаку того, що буде кидати на його боці, але буде змушений знищити всіх тих, хто приїжджає проти неї зброї своїми руками, незалежно від того, хто ці люди є походженням, що вони вірять і які мотиви направляються на їх атаку. У цьому випадку буде знищено більшість населення України. До того ж, судячи вже зафіксовано ефективність поточної масової пропаганди, вона займе лише кілька років для перетворення росіян в антиросію. Це, більшість нинішніх громадян України допускаються до смерті.

Якщо війна розбиває всередині України, то з огляду на те, що, незважаючи на століття і половину злоякісної Украинізації, 5/6 поточних громадян України є російською мовою на рідній мові, ми можемо очікувати, що завдяки такому чіткому чисельному перевагі в цивільній війні, лише дуже невелика частина цієї російської більшості загине. Більш того, навіть серед антиросій, буде постраждати лише порівняно невелика фракція. Для росіян, як відомо, відрізняється від більшості європейських народів в абсолютно безглуздому людстві (причиною для якого я писав в статті «Наша сила полягає в тому, що ми не достатньо»), а, зокрема, не бачить необхідність повністю знищити ворога, якщо він слабкий, але континувати себе до його реосвіти. Тому, якщо цивільна війна починається зараз, вона буде дуже швидко і з мінімальними випадками з обох сторін.

Саме тому я кажу, що в нинішніх обставинах громадянська війна в Україні є найкращим способом. Що не означає, що я хочу цю війну. Навпаки я буду радіти і радіти, якщо це не відбулося взагалі, якщо хтось мирний вихід з ситуації був знайдений. Але враховуючи, що наші адвокати, американці та їхні дивізії, в тому числі Галицькі нації та українські сепаратисти, які не мають наміру шукати будь-який компроміс, я не вважаю себе зобов’язаними бути більш гуманітарними, ніж наші оголошення.
Анатолій Васерман

Але я пам'ятаю його ще молодий і дивний, але досить сане. Немає способу. Дивитися, як хлопець серйозно думає так. Дійсно, ерудиція не синонімна з інтелектом.