Пекін. Туристичні ноти, частина 1

У Китаї все дуже сумно з Інтернетом. Як людину з інтернет-залежністю, перший день був особливо важким для мене. Почнемо з банальним: заблоковано половину соціальних мереж. Китай не має Twitter, Facebook або YouTube, але він має власні китайські аналоги. У той же час всі банальні засоби обходу блокувань вже давно покриваються. Ні плагіни до Chrome і turbo режими в опері не дають нічого.

Іноземний інтернет працює погано. Золотий щит Китаю, великий китайський брандмауер, який блокує все, відповідає за фолкість. Я змогла відкрити електронну пошту в Google тільки один раз, а потім з телефону. Ви не можете використовувати їх. Всі запити фільтруються. Тільки китайський інтернет і Google Translate працюють нормально. Також заблоковані картки Google на iPhone, я мав повернутися на регулярну програму Apple з картами на які-небудь навігації. З якоїсь причини, Китайська також зрізала свій FTP (((фото було передано по Скайпу до Москви). Я спробував знайти нормальний інтернет в Пекіні весь день, але поки я був невдалим. Завтра я спробую купити локальну SIM і отримати речі, зроблені по телефону. Одна радість: LiveJournal тут, очевидно, потрапила в список китайських сайтів і відмінно працює. LJ і Skype - це тільки речі, які я залишив.

Друга проблема в Китаї є мовою. Майже ніхто не говорить англійською мовою. Без спеціального додатку на телефоні ви не скажете водію таксі, куди піти. Неможливе знайомство з англійською мовою. Неоднозначно вдалося придбати квиток на поїзд на вокзалі. У будь-якому випадку, якщо мова йде про те, що мова йде про це.

56 зображень, джерело.

Як тільки я відпочию, життя відразу кладе мене в своєму місці, відправляючи всі сорти кроків до мене. До природи я дуже довіряє і вразлива людина, і кроки користуються цим. У Пекіні я був зважений водієм таксі. І я знав, що це був сережкою, але він був лаціна, щоб вийти з неї. Розведення Стародавнього: водій таксі відправився в місто не до метра, але за певною фіксованою ціною, яка в 5 разів більше.

Я пішов, щоб побачити, як проживали піски. Сплячий район для...

Дивитися на милі коробки ...

С ***

Пекін. Туристичні ноти, частина 1 Р

Учора було неділю, на подвір’ях були скони.

Простір - все паркується автомобілями. Китайські двори дуже схожі на наші, з єдиною різницею, що на всіх майданчиках немає!

Китайська грають картки

Стрижки на вулиці.

Барбер пропонує стрижку

С ***

577264

Грати в ... що називається гра?

Розчин з двоповерховою парковкою на дворі. На нижній рівень є одна безкоштовна клітинка. Якщо ви хочете знижувати автомобіль зверху, нижню клітинку переміщаються окремо. При стоянці на московських двориках ми також поставимо такі речі.

Пекін. Туристичні ноти, частина 1 р.

Примітити популярний китайський автомобіль - mopedomobile деяких видів. На подвір’ї власнику бензопили свій автомобіль на стовп на замку.

Більш місткий mopedo-mobile.

Для запобігання лівих велосипедистів з в'їзду на двір, в'їзд для пішоходів проводиться у вигляді лабіринту, як це. Для автомобілів, велосипедів і мопедів - окремий вхід за проїздами.

Тут є прості люди.

Сади, як і в Одесі.

Всі вікна є барами, стелючи.

С ***

Весь Пекін тепер їде на електричну мопеду. Більшість з них є деякими страшними старовинними конструкціями, часто з автомобільними батареями.

Велосипеди також старі, іржі і руїни для більшості частин. В цілому китайська технологія погано контролюється.

Бразен циклісти затопили все. Вони думають, що якщо вони купують велосипед, вони можуть кинути його прямо до входу. Будинок не велосипедний парк!

Вхід. Що таке? Парковка для велосипедів повинна бути оплачена!

Знайте, побачте, як живуть бідні люди, бездомний в Пекіні. Вони живуть на березі мальовничої річки.

Хтось зробив себе близькою домою.

Пекін. Туристичні ноти, частина 1 , Україна

Хтось спить на дивані, попередньо побудував дах картонів для нового «будинку».

Хтось має більш твердий корпус у міському каналі.

С ***

99048310

Підготовка вечері

Не феєрверки або феєрверки!

Автомобілі промивають по вулиці.

Оренда міського велосипеда в Пекіні. Ви можете взяти велосипед за допомогою локальної карти. Все в Китаї. Я ніколи не бачив нікого, використовуючи ці велосипеди. Ми зробили проект для Олімпійських ігор, тепер це свічка.

Я вирішив подивитися на площі Тяньянмен, серце китайської нації. Зовні Китай, площа стала неординарною для зйомки студентів у червні 1989 року. У Китаї не прийнято говорити про це. В цілому, є багато речей, які не обговорюються в Китаї, наприклад, проблеми Тибету. Google сплачував ціну за його «загальнюючі». Не хочу видалити інформацію про зйомки студентів з результатів пошуку за запитом китайських органів. Доступ до площі - тільки після перевірки і кадрів.

Вирізи туристів і сувенірних продавців. Я не розумію, чому кожен знайде тут.

Всі найближчі переправи зайняті сувенірними продавцями. Китай є єдиною країною світу з усіма місцевими сувенірами.
У центрі є цікавий пандус з лавками, щоб ноги не ковзали.

Туристичний автобус водій відпочинок

На квадратному ході на таких електроінструментах миючі засоби. Дуже смішний. Тільки хтось прокинув шматок паперу, як сині чоловіки з урнсами і стружками з різних сторін. Це як риба.

Немає свободи фотографії!

Діловий район.

Головний офіс CCTV, центральне телебачення Китаю. Збудовано за проектом студії OMA. У зв’язку з незвичайною формою будівлі вже придбали прізвисько «труси».

193347

Найвища будівля в Пекіні становить 330 метрів. На верхніх поверхах готелю. У кімнаті спостереження завжди закрито через вітер.

На 80-му поверсі готелю знаходиться ресторан Lounge і Atmosphere Bar. Хороший вид на місто. Коктейлі в барі - близько $15, послуга погана, але переглядів добре. Ви можете просто піднятися і зніміть фотографії.

Пекін. Туристичні ноти, частина 1 Р

Перегляд з кімнати сигару.

Центральна вулиця Пекіна, пл. Тяньянмена на відстані

Діловий район.

Після того, як в Пекіні, я пішов, щоб їсти Пікантний качок ввечері. На качку було диво.

С ***

Вулична їжа

С ***

Сучасний храм. До речі, це перший раз я бачу Apple Store, де Інтернет заблоковано. Тільки роботи сайту Apple.

Продаються лазери на вулицях.

Пекін. Туристичні ноти, частина 1 Габаритний зображення

Все для покупок.

Пішоходіва вулиця

С ***

Завтра там буде продовження про Пекін – місто контрастів.

Джерело: