890
Кенігсберг 1945 - Калінінград 2013
9 квітня — 69-а річниця захоплення Коенігсберга.
13 Фото посилання на час
радянські артилерійці борються на Аваider Alley, тепер алея сміливого.
Перегляди
Брокен машини на Handelstrasse, тепер Gendel St., одна з небагатьох вулиць, яка зберегла свою назву.
р.
Показники в центрі Königsberg (старі та сучасні імен):
Quednau - Північна гора.
Гранз - Зеленоградськ,
Фуксберг - Семеново,
Раушень - Светлогорськ.
Зняті німецькі самохідні гармати на вежі Кронпринц.
Миразі Коенігсберг. Центральний острів Кенігсберг, Кнейфоф, був найщільніше побудований. У Сільдії повітряна сила перетворилася на острів у руїни. Тепер тільки відновлена будівля є собором з могилою Канта, навколо Соборного парку.
Відпочинок з руїн собору.
Пилью - Балтиськ. Моя дід познайомила Вікторію тут.
І тепер серія фотографій, що зображують втечу націй з Балга півострова через затоку Фрішес Хфф (Калінград Бей) до Фрише-Ньюнг Плювати (Балтична коса).
Я був захоплений захисниками Севастополя, залишених на Херсонесі, і я вирішив знайти те ж саме, тільки з нацами. У цих фотографіях беруть менше трьох років після оборони Севастополя, ділянка така ж, тільки учасники переключили ролі. Тепер німці натискають на бухту і намагаються втекти на підручних засобах, а в повітрі можна почути шум гусениць, що наближається до тридцяти. Знайти це місце не дуже важко.
Балга півострова - рейс Хітлерітів.
10 хв
11.
Балга півострова. Німецька техніка.
Інстербург 1945 р. – Черняховська 2013. Колонка німецьких в'язнів на вул. Леніна.
Джерело:
13 Фото посилання на час
радянські артилерійці борються на Аваider Alley, тепер алея сміливого.
Перегляди
Брокен машини на Handelstrasse, тепер Gendel St., одна з небагатьох вулиць, яка зберегла свою назву.
р.
Показники в центрі Königsberg (старі та сучасні імен):
Quednau - Північна гора.
Гранз - Зеленоградськ,
Фуксберг - Семеново,
Раушень - Светлогорськ.
Зняті німецькі самохідні гармати на вежі Кронпринц.
Миразі Коенігсберг. Центральний острів Кенігсберг, Кнейфоф, був найщільніше побудований. У Сільдії повітряна сила перетворилася на острів у руїни. Тепер тільки відновлена будівля є собором з могилою Канта, навколо Соборного парку.
Відпочинок з руїн собору.
Пилью - Балтиськ. Моя дід познайомила Вікторію тут.
І тепер серія фотографій, що зображують втечу націй з Балга півострова через затоку Фрішес Хфф (Калінград Бей) до Фрише-Ньюнг Плювати (Балтична коса).
Я був захоплений захисниками Севастополя, залишених на Херсонесі, і я вирішив знайти те ж саме, тільки з нацами. У цих фотографіях беруть менше трьох років після оборони Севастополя, ділянка така ж, тільки учасники переключили ролі. Тепер німці натискають на бухту і намагаються втекти на підручних засобах, а в повітрі можна почути шум гусениць, що наближається до тридцяти. Знайти це місце не дуже важко.
10 хв
11.
Балга півострова. Німецька техніка.
Інстербург 1945 р. – Черняховська 2013. Колонка німецьких в'язнів на вул. Леніна.
Джерело: