145
Як відшліфувати ліхтарі
Я вирішив поділитися своїми руками Там був автомобіль, в якому я любила все, але свербіж руки. І я думав, що я зробив щось своїми руками. Без назви, шліфувальні лампи (PTF).
Порівняно з вартістю нових, не оригінальних. Початкова ціна за пару 3500 т.р., приблизно вирішив, що наждачний папір і вже наявний з давніх часів пасья буде вирішувати все. Навички полірувальних нальотів, всі види ротацій, орг. Скло для годинників (монтана), доступні з сервісу в армії. І я почав!
По-перше, я купив наждачний папір, зерно зайняла 120,240,400,800,1200,1500,2000,2500 загальної вартості 245 рублів. Я відразу напишіть, що я взяв з величезним, так як він вийшов, запас.
14 зображень.
Я прийшов і купив його.
(Багато)
Все відрізняється, я просто маю все, на лавках.
Я роблю все так, що руки не брудні.
Це те, що миється мийка виглядає так.
Я використовував ліхтар, щоб з'ясувати, що виправити!
Починаємо з великим зерном, поступово переїжджаємо до невеликого
Давайте збивати глибоко.
Це ще дивний, але ми вже трохи щасливі, і ми починаємо пити пиво, до речі, насадка була виготовлена на викрутці, щоб шліфувати круги не терти руками.
Джерело:
Порівняно з вартістю нових, не оригінальних. Початкова ціна за пару 3500 т.р., приблизно вирішив, що наждачний папір і вже наявний з давніх часів пасья буде вирішувати все. Навички полірувальних нальотів, всі види ротацій, орг. Скло для годинників (монтана), доступні з сервісу в армії. І я почав!
По-перше, я купив наждачний папір, зерно зайняла 120,240,400,800,1200,1500,2000,2500 загальної вартості 245 рублів. Я відразу напишіть, що я взяв з величезним, так як він вийшов, запас.
14 зображень.
Я прийшов і купив його.
(Багато)
Все відрізняється, я просто маю все, на лавках.
Я роблю все так, що руки не брудні.
Це те, що миється мийка виглядає так.
Я використовував ліхтар, щоб з'ясувати, що виправити!
Починаємо з великим зерном, поступово переїжджаємо до невеликого
Давайте збивати глибоко.
Це ще дивний, але ми вже трохи щасливі, і ми починаємо пити пиво, до речі, насадка була виготовлена на викрутці, щоб шліфувати круги не терти руками.
Джерело: