Microsoft Surface Pro2 Що я хочу знати перед покупкою

Довгий час я думав про народження або не віддаю народження. З одного боку, відгуки таблеток вже є. Відео «Анбоксинг» на YouTube теж. Чому? Але потім я вирішив, що огляд переважно «забезпечення», «компарісони» та інші «пароги». Девіл в маленькому житті.
А...

Для нюансів без фото, будь ласка під kata.

Частина перша, введення

Щоб зрозуміти, скільки автор має упереджену думку до пристрою, доступні для порівняння: стаціонарний комп (повний грунт). Насіння ноутбуків для ігор, ноутбук десять для роботи на дорозі (висока вага під кілограмом). Nedonout Asus EEE (керівник з основною + шпаклівкою та компанією). Вакуум бамбук для малювання. І в цьому idyll ламає Microsoft Surface Pro.

Частина 2, позитивна

Одесу до пристрою засмаги над Інтернетом, кажуть, що пристрій «вогонь» простий. Пристрій дійсно "Fire." Коли сніг впав, він прогрівав своє ліжко перед сном. Якщо ви лежите на дивані, щоб дивитися фільм покласти на коліна і покласти на живіт - на півгодини, щоб дуже клімакс, ви починаєте відчувати інтенсивність пристрастей з вашим цілим тілом. Щоб кредит планшета, я можу сказати, що за весь час я ніколи не в змозі зловити його на вимушеному зменшенні частоти процесора через перегрів. І якщо вона встановлена на столі, як вона повинна, то проблема гарячої задньої стінки пристрою не турбуватиме вас.

Зареєструватися Пристрій заряджається швидко. Швидко. Це, швидкість зарядки вище швидкості розряду і це відрізняє його від деяких смартфонів. Дуже зручно - ви можете заряджати і працювати!

Дуже багато слів говорили про ручку, і я хочу відзначити позитивну частину, що стільки ж, скільки ви не хотіли б, але не реалістично пропустити цю ручку. Як тільки кінчик ручки п'ять до семи сантиметрів від екрана, пристрій ловить його і малює «дощ» під ним, який працює як «привід», і ви можете подивитися «title», скажете, в поле введення. Слово відразу перемикається до письмового введення, в цілому, без проблем. У цьому режимі пристрій перестає реагувати на пальці. Ви можете натиснути долоню на екрані при написанні з стилусом і не боїтеся вимовляти щось. Деякі люди кажуть, що пристрій занадто дешево виглядає для планшета на тисячу зелених... Але можна придбати його не дорого, якщо діти розірвати або втратити. А я знайшов англійське визнання. Швидкість реагування дивовижна. Ви можете побачити, що є невелика затримка, але це не заважає всім писати. Це може бути досить адекватно узагальнено, якщо виникають проблеми з натисканням. Також є кнопка на шпильку, яка використовується як PKM.

Калькулятор форми таблетки монолітний. Підтримуючи смартфони в руках завжди якось відчуває, що є екран, є випадок, є кришка, яка зникає і втрачається при падінні. Все виготовлено з різних матеріалів. Псерф в руці нагадує цеглу. Від засмаги - тільки стилус на магніті на боці. Стійка відступається на двох посадах і в жодному разі не є застібка. Немає страху, що тепер «згорнути» або стрибати з одного режиму на інший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Десь в Інтернеті є відео з парсингом, він говорить, що багато приклеюється всередині. Так само, здається, якщо вона заповнюється свинцем через вентилятори. Це повністю покрито. Але вага в третій частині...

Ймовірно, що прибиральники. Зауважте, що якщо ви ввімкнете на “перемикання” пристрою, коли натиснути кнопку живлення (і за замовчуванням є “заглушення”), якщо ви вимкнете синот, то з якоїсь причини Сурф перестає бути так залежним від виходу. Для тестування запустили сторонні героїв ... годин 5 досить. Я не можу уявити випадок (так само слово тепер використовується для заміни «ітуації», праворуч?), в якому я б не мав 6-7 годин, щоб сплітати героїв без перерви, щоб заряджати. Вайо показав аналогічні результати.

Я не збираюсь, щоб захопити свою вісь. Я помітлю тільки, після установки вона попросила мені логін і пароль з облікового запису, потім запропонували для завантаження інсталяцій з будь-якого іншого пристрою, зареєстрованого на цій назві, і ... зробив все на планшеті таким же чином, як на ноутбуці. Те ж саме розташування плитки, налаштування системи. Навіть екранизаверніть на робочому столі і зафіксуйте екран. Звісно, офіс і все повинно бути оброблено.

OneDrive глибоко інтегрований в систему. Не заважає відсутності Інтернету (хоча це трохи блювоти при відкритті та збереженні, але це не критично, тому що в поверненні ви отримуєте резервні копії + доступ відразу з інших пристроїв. Для більшості користувачів, це буде просто непристойний кілець.

Продається клавіатура Gates окремо. Наприклад, я не дуже хочу прикріпити ще 120г клавіатури до пристрою вагою 900г, який буде з'їсти акумулятор з підсвічуванням. І перетворюйте планшет в інший ноутбук і навіть сплачуйте за нього 130 зелених рублів. Таким чином, для копійки я купив бездротовий хв-клаві на акумулятори, і це лежить на місці «семі-роботи». А планшет Я в будь-який час взяв і пішов з ним, скажеш, на кухні. Крім того, під час роботи можна тримати клавіатуру на ляпасі або в будь-якому місці на столі. USB працює ... ви кажете. Але... ви можете придбати синю клавіатуру, це. Клавіатура потрібна для великих обсягів набраного тексту, а не при перегляді відео з флеш-накопичувача - це два. Екранна клавіатура відразу йде в трьох варіантах: "стандарт", "адаптив" і "під ключами" не під товстими, але під великими. Дві штуки по краях екрана.

Інше
Прос. 4300U. 1.9-2.5 МГц. Я, що ще можна сказати?
USB3. Флеш диск приклеюється дуже мало в пристрої. Скопіювати дуже швидко, але я більш комфортні карти. Купити кілька мікро СС одночасно, і життя буде легше. Якщо ви не втратите їх =
Веб-сайт Дуже гідний передавач. Кітч вафлі, де це не повинно бути. Не втратити з'єднання і не викликає скарг на всі. Якщо ви вже не маєте сторонніх пристроїв в домашніх умовах, переключіть до n-only. Ну і не пологів.

Частина Три: Темна сторона місяця

Живлення надходить з знімним дротом (в тому, що заглушки в гніздо) Але це дріт з двома отворами, не комп'ютерний дріт з трьох. Я був щасливим – той же джгут живлення був в камері. Решта буде придбати окремий шнур на запас. Якщо все – від комп’ютера або монітора, стандартний шнур не буде працювати. Крім того, є можливість придбати цей шнур з вилком «Flat». З'ясуйте цей нюанс заздалегідь з продавцем.

Підйомні кріплення в роз'ємі для живлення. Так, роз'єм магнітний, і може триматися як шнур живлення або перо. Що таке, як заряджати планшет і провести ручку в руках, або «розгорнути» роз'єм живлення з стилусом. Втратити ручку в даній ситуації - справа часу. Так ручка дешева. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але потім вони встановили акумулятори, вони f**** подали отриманий проміжок (приблизно нижче) і вирішили зробити шпильку з труби. І сам кривиця називається "вентиляція". Не визнавався перо з вакуму, що не дивно. Але я не намагався важко, я просто говорив, як тільки я купив його. Цей стилус двічі тонше і тому більш комфортний. Просто олівцем в руці.

Якщо хтось хоче спробувати тримати пристрій в руці перед покупкою, і там немає ніде на продаж - перейдіть до магазину Tile. Візьміть в ліву керамічну плитку для ванної 40 * 20. З нею. Дивитися на малюнку. Поставте палець на ньому. Почуття буде схожим, працюючи з планшетом на масі практично неможливо. Теоретично, так. Але практично немає. кілограм маси розподіляється в пристрої таким чином, що ви можете зберегти його на вагу тільки як дитина при годуванні - надягаючи гаджет на передпліччя так, щоб основна вага падає на плечі, і пальма тільки тримає серф горизонтально. Але в будь-якому випадку, задня кришка 40 + не дозволить вам насолоджуватися цим процесом дуже довго. Якщо ви хочете повного занурення, приклейте будь-яку ручку з найближчого кіоска на правому кінці ясен. Це так, щоб ви не створили помилкове відчуття «набуху, два руки норм триматися».
Він високий. Або широкий ... це не зрозуміло, як це виправити, але в руці вона нагадує книгу більше, ніж ноутбук. Поверхня тапочки. З одного боку - скло, на іншій металевій стіні. Поверніть його навпіл курка. Я бажав зв'язати його темляк, але я не знайшов нічого, щоб гак його.

Вентиляція ... oh, yeah, дитина, якщо у вас є що-небудь вдома (кат, собака, хамстер, дитина) Surf буде смоктати в все він отримує. Я не знаю, якщо він збирає його для аналізу ДНК і надсилаючи її до НДА або так само, як це, але... З огляду на те, що практично не розуміє - встановлюють з'єднання в найближчому сервісі з компресором. Інакше, я не маю ідеї, як його очистити.

Широкий екран. Висота екрана явно не достатньо, і в кожному можливому варіанті я хочу її закріпити. Дуже добре, що я використовую для проведення панелі «старт». На Сурф вона дійсно зберігає ситуацію, інакше нічого. Іноді відкрився на підлозі екранної клавіатури, щоб ввести логін обкурює поле для входу в пароль. Я не знайшов, як вимкнути автоматичне регулювання яскравості монітора при зміні освітлення.

Ось не ubunta. Не всі пристрої змогли розпізнати, тому зараз вісім. Таблетка без віфа - це безкорисна цегла. І це мінус планшета, і не ніки, так як ви можете загадувати драйвери, і не викласти вихідний код Ward!

OneDrive на відміну від Dropbox, який негайно перекачує вас місцевими все, що має, а потім тільки оновлення насосів. Цей конденсатор не перекачує нічого до тих пір, поки ви запитуєте. І запитайте, як правило, ви починаєте подорож, коли щось потрібне в машині на дорозі, і це «не доступний автономно». Будьте пильними з цією в'язкою твариною.

Інше
Ікона "він" на дно. Не критично, але іноді захоплює планшет від нещасного випадку ... так як це кнопка, вона виходить.

Crazy піксельні камери. З одного боку, це соромно, з іншого боку, менше трафіку Skype буде їсти, менше заряджається на обробку зображень. Це дійсно не дуже добре... Але найсмачніша річ це троли з останніми Nokias.

USB USB USBдо Тільки один порт. Постільні сидіння ще під три. Чистий водний маркетинг. Так не вистачає мікрофона.
КСНУМКСГБй Ну, Microsoft, добре ...

Частина четверта – Імпресивна

Сюрф для роботи. Не споживати вміст, але створити його. Але для комфортного створення, для відкритого офісу або роботи в країні. Коли можна підключити планшет до проектора і сидіти з клавіатурою в стілець. На столі, я більш комфортний, працюючи на регулярному комп'ютері, коли ви не можете переважати голову, що і скільки ви відкрили і запустили. На поїздках в офіси - за ноутбуком. Ні, ні. Але з чого я розумію, не відкривайте 100,500 програм на ньому. Після всього 4 Гб оперативної пам'яті надходить до неї. Так, це швидкий привіт. Так, це трохи більше вільного простору, але це не просто мінус, це поділ на два, для мене особисто.
Якщо ви студентка і хочете взяти його на лекції, це ваш вибір. Навіть в найменшій конфігурації. З усіх лекцій і лабораторій в одній цегли – мрія будь-якого nerd. Знову ви можете злити картки з звичайного курсу або від потоку до потоку.
Якщо ви працюєте, пристрій буде платити за себе приблизно за півроку. Попри те, що я почав працювати, де я не хочу через незручність. Ноутбук на ляпасі ... брр ... і маленькаклава досить само.
Якщо ви дізнаєтесь мови або прочитаєте документи на іноземних мовах – не просте читання ваги, але з можливістю встановлення перекладачів.
Якщо ви є домогосподарка, школяр або заробити гроші не на комп'ютері, але, скажеш, робити масажі вдома, або мисливський персонал, або зайняти продажі - купити iPad, Samsung з стилілом. Ви будете виглядати вишукано з ними і насолоджуватися ними.

В цілому планшет відчуває налаштування користувача, щоб купити гаджети після покупки пристрою. Молодь України? Купити док. Чи не вистачає дискового простору? Купити підписку OneDrive. Ті 200 гігів, які йдуть в поле Surf (відсутні два шматки коду поруч з інструкціями) будуть виконуватися в два роки. Почуття купівлі солоних горіхів в пивному барі. Хоча з необхідних речей для роботи - тільки клавіатура і зовнішній монітор. Не поламайте очі, якщо ви берете Surf для постійної роботи.

Я читаю його двічі, але я, ймовірно, пропустив щось. Squeeze Typeos і стилістичні джеми, будь ласка. Або ідеї для правого хабу. Або наголошуйте, що це не технічна стаття, і тут не належить.

Джерело: habrahabr.ru/post/218721/