186
Я вбити тебе!
Незабаром відкриття весняного полювання. Потрібно правильно підготуватися.
30 фото.
Доступно: обшивка оболонок, чесно шліфується на стрільбі
Порошок радянської породи
Додано до [mergetime]1396947875[/mergetime]
Капсула "Квітковий сир" 1969
Головна
, Україна
Розпакування. Вовняний пакет. Ви можете побачити папку, простелену подружжям.
р.
Язик гармати
Ми поєднаємо два випадки одночасно - встановіть машину!
На цій фото ви можете краще побачити модифікований дизайн затискаючого пристрою. Тому що фляск старий і не натискається щільно. Також можна побачити фурнітура, від сантехнічного магазину, акуратно прикріплюється до тіла фляску.
р.
Холодильник з нержавіючої сталі саморобний. Для того щоб бути винним сифоном.
Стара гармата і капсули, щоб заряджати (хоча один картридж за відсоткову плату), звичайно, не буде. Отримання сучасного свіжого порошку.
р.
Як ви можете побачити, чи можна змінити етикетку на всіх сторінках.
Детальніше
І капсула з магазину в пластикових контейнерах, без будь-яких штампів.
Починаємо процес. Змішуючи старі капсули.
Детальніше
І більше.
157474
У радянських часів також поставляються качини.
Тим не менш, перші краплі божественного напою ran.
Р
Після проходу близько 100 грам, потопають на ложку, встановлюють на вогонь, і насолоджуватися, як спалює сакрий вогонь.
Додано до [mergetime] 1396950078[/mergetime]
У полум'я не видно, але вони!
На запахі прийшов фагот. Відсутній близько трьох днів. Він все над місцем. Медикамент Столу?
Вставте нову капсулу.
Відкрийте зброю
І падають дупи в кожному патроні. Я знаю, що робити на вагах. Це не перший раз я завантажив, всі пагони зазвичай.
Картонні колодки. Вони направляють круглим чорним пристроєм.
Потім відчував стрибки.
І дроб 7. Виміряйте розмір, що надходить за допомогою вимірювальної тканини 410 калібру. Це близько 35 грам.
На дробі зверху покласти картонну накладку, вставити картридж в пристрій і ... Ми починаємо рулон. Власне, цей процес є першою частиною назви посади.
Додано до [mergetime]1396951408[/mergetime]
Підпишіться на нашу розсилку.
Приготовані картриджі, також виріб дистиляції, але ми ще не спробуємо (проводиться другий дистиляції). Заливаємо склянкою настоянки на журавлину, також природно домашній. І випити до здоров'я!
Джерело:
30 фото.
Доступно: обшивка оболонок, чесно шліфується на стрільбі
Порошок радянської породи
Додано до [mergetime]1396947875[/mergetime]
Капсула "Квітковий сир" 1969
Головна
, Україна
Розпакування. Вовняний пакет. Ви можете побачити папку, простелену подружжям.
р.
Язик гармати
Ми поєднаємо два випадки одночасно - встановіть машину!
На цій фото ви можете краще побачити модифікований дизайн затискаючого пристрою. Тому що фляск старий і не натискається щільно. Також можна побачити фурнітура, від сантехнічного магазину, акуратно прикріплюється до тіла фляску.
р.
Холодильник з нержавіючої сталі саморобний. Для того щоб бути винним сифоном.
Стара гармата і капсули, щоб заряджати (хоча один картридж за відсоткову плату), звичайно, не буде. Отримання сучасного свіжого порошку.
р.
Як ви можете побачити, чи можна змінити етикетку на всіх сторінках.
Детальніше
І капсула з магазину в пластикових контейнерах, без будь-яких штампів.
Починаємо процес. Змішуючи старі капсули.
Детальніше
І більше.
157474
У радянських часів також поставляються качини.
Тим не менш, перші краплі божественного напою ran.
Р
Після проходу близько 100 грам, потопають на ложку, встановлюють на вогонь, і насолоджуватися, як спалює сакрий вогонь.
Додано до [mergetime] 1396950078[/mergetime]
На запахі прийшов фагот. Відсутній близько трьох днів. Він все над місцем. Медикамент Столу?
Вставте нову капсулу.
Відкрийте зброю
І падають дупи в кожному патроні. Я знаю, що робити на вагах. Це не перший раз я завантажив, всі пагони зазвичай.
Картонні колодки. Вони направляють круглим чорним пристроєм.
Потім відчував стрибки.
І дроб 7. Виміряйте розмір, що надходить за допомогою вимірювальної тканини 410 калібру. Це близько 35 грам.
На дробі зверху покласти картонну накладку, вставити картридж в пристрій і ... Ми починаємо рулон. Власне, цей процес є першою частиною назви посади.
Додано до [mergetime]1396951408[/mergetime]
Підпишіться на нашу розсилку.
Приготовані картриджі, також виріб дистиляції, але ми ще не спробуємо (проводиться другий дистиляції). Заливаємо склянкою настоянки на журавлину, також природно домашній. І випити до здоров'я!
Джерело: