Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Мені подобається блиск.

Як вбити два тижні відпустки або невеликий ручний для будівництва високих грядок Весна прийшла, як тільки до дня народження матері на роботі, вони дали пару тижнів – і було дилема, або купити кавовий апарат в подарунок, або зробити клумби «подобаються люди». Після паління ручників про кавові машини, стало зрозуміло, що необхідно танцювати з 45 тис. добра тут, що якось патологічний. А в Туреччині каву заварюють відмінно. І зробити клумбу - так тут працюють за добу і сто рублів. Я пообіцяв, будь-яким чином. Він працював з батьком, замінюючи один одного.

Зняти старий шифер, пересадивши щось, що намагалася розростатися в теплиці, вийняти землю. Повторний 9 разів (9 грядок). Забито три години на стінах і 4 дні на землі. У деяких місцях рекомендується класти армування сітки внизу ліжка, від щурів і молів, але нам спочатку є сайт - скеля і глина, земля суворо імпортована, 15 см глини під брущення каменів і породної бази пішли. Не пройдуть мулі. Так немає сітки.)

р.

Я купив ще 3 кубики землі.

Я купив 70 4-метрових панелей з модрини. Для Приморського краю з вологістю - це.

За допомогою пальника на основі газових каністрів вигорають дошки, щоб надати фактуру, загинув 2 дні

Я купив бар-тен, 6 балок 4 метрів, той же модрин. На пилці з другу знімають болгарку з балки на кожну сторону 0,5 см, вирівнюючи. Там, з двох сторін бруса, він бачив два пази, 1,5 паз з шириною 2.7 (пристосувати під дошкою), вигорають таким же чином, розпилювали стовпчиками 60 см.

Успішно з продажу приніс відро глибокого проникнення і відро для обробки. Спочатку розкриваємо всю цю доброту на одну, зверху, відразу, на іншу, і залишила її на висихання протягом двох днів.

Витяг з гілотину, виміряного грядок - висувають стіни, довго - 284, коротко - 106 см

р.

Паралельно, купили 15 аркушів слати, 50 * 400

70196176

Я почав LEGO. Два стовпчики, в них ми збираємо 4 короткі дошки, всі для шурупів. Повторний 7 разів, + 10 більше стін забито 3 дошки

Він викопав перший з стін, забивав рівень за допомогою шляпника, викопавши наступну, забивають довгі сторони, продрукували.

Ось де слати. Заміряється, випилюється, викручується всередині по периметру ліжка. Де не вийшов з одного аркуша - згортається, з толерантністю до 2 см -> загиблими 3 птахи з одним каменем: підвищена міцність, підвищена міцність, звільняючи дошки від контакту з землею, підвищена краса - ніяка чачача буде потрапити в проміжки між дошками. У верхній частині я запустив борт з тієї ж дошки - ще більш красиво і більш функціонально - і земля не буде стрибати будь-яким чином, і ви можете сидіти на ньому, і покласти рядок ... Повторено багато разів.

, Україна

Щось таке. По периметру уздовж тротуарних каменів, фарширований пісок, тампон. Де грядки були порожніми - завершені до вершини з землею сіяли бур'янами, де виявилося пересадка - пересадка, два екстремальних штрихів до тих пір, поки я не не робив, зверху полуничний килимок) Я буду закінчити його восени.

Промінь відразу покривається в роосі)

Я дивився в теплицю - а потім люди подібні - "Я, перша пересадка мене!"

Ну і це. Гроші вийшли, відверто, не набагато дешевше, ніж кавова машина. Загальний бутон ~ 35 рублів, провів 2 тижні + 3 дні часу, трохи нервів. Прибуток

Джерело: рибальська сітка