У Німеччині краще бути живоплотом, ніж людина в Росії.

Лист від німецької дівчини до друга в Росії. Або ж, проходження. Відсутність, написання та інші прості повороти автора зберігаються без змін. Від імені автора.
... Я збираю шопінг, я бачу клину на боці дороги. Не з гломерулом, але з ніжками вгору. І манжет все в крові: ймовірно потрапив на машину. У передмісті немає тиску! Hedgehogs, foxes, змії ... іноді навіть олень приходять. Я відчував себе: загорнув у газеті, приніс додому.
09062011-5 Calling Helmut, запитуючи, що робити? Зайдіть до лікарні, є ветеринарний відділ. Я отримав його.
Я пішов в офіс. Зустрінеться з Aibolit: два метри заввишки, два аркуші можна зшити з лобу. У вас є лука?! він просить. Я думаю: мозаїка. І здогадайте, що я забули його німецьким клином. Тоді я шукав у словнику. Ну, я сказав йому бідний чоловік: вони кажуть, це сором'язливе сталося, cranken belly, вилікувати, приходять. Викликана мозаїка, любов їжачки.
Так він вийшов на життя Аібулітом: його обличчя розчавився, бідна річ майже висихає. Тампони розтиралися, практично лизати, а постріл був сандалом. Людина, я не думаю, що це достатньо їжака. Я взяв його до О.Р. Чекаю, він каже, про годину.
Я чекаю. У годину і навпіл, це мозаїка з'являється. На блоці є милий, як у мене є відносний bent над цим.
Він сказав: «Це добре, що ви приносили бідну істоту в часі». Травма де, дуже сильний: буде жити, але відключення залишиться. Тепер Лібе Фраулін, не можна його відходити і навіть відвідати його: розбитий чоловік після анестезії. Я так чортую worried. І тут починається повне ранку.
Aibolit продовжує: Пара днів хворого (ніта бейн: їжачок!) доведеться лягти в інтенсивному догляді (для їжачок, n / / / / / h? !!!), а потім можна підібрати його вгору. Я повинен бути написаний на обличчі: Що про відключений їжачок в домашніх умовах? й
Він ловить: Але це може бути тягарним і надмірно відповідальним. Тоді ви можете влаштувати тварину в притулку (b / / / I !!!). Якщо ви вирішили укриття його, вам буде потрібно деякі бюрократичні формальності.
Я розумію, що неможливо сміятися: Німецька сумна, як на похороні Фуемера.
Gash посмішка і попросіть: - Утриманий договір (понад клином, e///t!)? - Відповіді, а також характеристика від магістрату. Я ледь тримую назад так що я не скачаю, я запитую. Це зофіль реагує на всю серйозність:
до Ні, характеризація вашої сім'ї, Фраулін. Документ повинен містити інформацію про те, чи ви або ваших членів сім'ї звинуватилися з зловживання тваринами (Я намагаюся отримати зображення Helmut, який співвідноситься з живоплотом!). Крім того, magistrate необхідно підтвердити, чи є у вас достатній матеріал і умови проживання для опікунської ланки тварини (чи ми занадто бідні для їжака, s///ka !!!). Я все ще мав силу сказати, вони кажуть, я буду проконсультуватися з близькими перед прийняттям такого відповідального кроку, як прийняття їжака. І я запитаю, скільки я хочу на операцію? Відповідь подрібнила мене.
"О, ні, ні, - каже він, "Ви нічого не завадили." У нас є федеральна програма для рятувальних тварин, які постраждали від людини. Навпаки ви отримаєте преміум сто євро для своєчасного контакту з нами. Ви будете відправлені гроші після замовлення (... вісім, дев'ять!!!!).
Ми вдячні за вашу доброту. Danke Shen, Gutorechzig Fräulein, Aufviderzein! Взагалі вона пішла додому в повній френзі, не було сил сміятися.
А потім щось сумне: Я пам'ятав нашу лікарню, коли мій тітка лежав після інфаркту. Як перевозити їжу тричі на добу, пральню, посуд; засвоюватися і хоча б змащувати зеленню.
Як результат, Максім народився: «Це краще бути живим в Німеччині, ніж людина в Росії. й

ichkeriainfo.wordpress.com/ 2014/04/06/%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%D0%D0%B%D0%D%D%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%B%D%D%D0%D0%D%D%D%D%D%D0%D0%D0%D0%D%D%D%D%D%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%D