Незвичайні моделі автомобілів.

Хочу поділитися з вами цією колекцією автомобілів. Я б сказав, що це не мій. Я використовую, щоб зробити те ж саме, і діти в школі це робили. Але цей чоловік зробив це протягом 25 років. Це дуже хороший друг шахти, Валерій Маяков. Автомобілі не працюють, але все просто шедевр!!! Все відповідає, пропорції і розміри, хоча про розмір, є трохи окреме питання. На якому масштабі вони будуть важко сказати. Великий

Тут буде 38 фотографій і деяких текстів.

2 фото. Ось ми! Моделі не маленькі і майже займають приміщення. Вона не занадто мала, хоча.

3 фото.

4 фото.

5 зображень.

6 зображень.

7 зображень.

8 зображень.

9 зображень. Все, що потрібно зробити це фанери, а кедрова дошка, плекс і масло фарби. Чому вона жирна, вона не так поглинається, і коли вона в декількох шарах, вона створює пластичний ефект.

10 зображень. Ви не знайдете цього навантажувача в будь-якому місці. З мого голови. Це його особистість, щоб говорити, дизайн!

11 зображень.

541982

12 зображень.

13 зображень.

14 зображень.

15 зображень.

р.

16 зображень.

1340199 км

17 зображень. В цілому ви можете говорити про кожну модель протягом тривалого часу, так як кожен окремий. Але я просто хотів зробити трохи фото огляд.

Р

18 зображень.

р.

19 зображень.

553394

20 зображень.

21 фото. Моделі не працюють, вони просто джгутні моделі. І зробив для душі!!! Кран, працівник, стрілка виходить і все спиняється, але просто без механіки.

22 зображень.

р.

23 фотографії.

р.

24 фотографії.

25 зображень.

26 зображень.

27 зображень.

28 зображень.

р.

29 зображень.

30 фото.

31 фотографії.

32 зображень.

33 фото. Він! Нещодавно виповнилося 58.

р.

34 фотографії.

35 зображень.

36 зображень. Ось він бореться! Автобус готовий.

37 зображень. Я також вирішив взяти фото як пам'ять! Вага не світло.

р.

38 зображень. Я працюю в школі протягом трьох років, малювання. Я ледь знайшов картину. Цей хлопець зробив ці автомобілі. У центрі білий-флаворед один, його син. Я зробив щось інше, але Валера ніколи не кинути!

Це все. Що я хотів показати вам. Я просто хотів бачити, що модель не повинна їздити, і що це може бути. Ось такий хобі!

Автор: Сергій Шеврин

Джерело: