Повільні статуетки скляної труби

Історія про те, як світильники створюються з скляної труби. Доброго дня!
Моє ім’я Станіслав Ковальський, Я живу в Одесі, моя основна спеціалізація – IT, але мій хобі – створити різні фігурки та фігури зі скляної труби.

Сьогодні Я точно розповість, як і з чого виготовляються такі сувенірні лампи.

Ця картина показує, що трубка в лампі безперервна і обидві сторони заховані в пластиковому корпусі. Довжина безперервної труби в цьому застосуванні становить 2 метрів, а ширина готового виробу становить всього 34 см. Це, труба ретину і скручена як рядок :
Я пофарбую трубу в переходах між літерами з чорною фарбою, щоб слово добре читати.

Ось на цій фото напис робиться тільки, без пластикового випадку і з нефарбованими переходами між літерами, тому безперервність труби явно помітно помітно помітно.

Щоб зробити всі роботи, як заплановані, я малюю вручну або друком шаблону паперу на комп'ютері. Нереально. Точно, реально, але найпростіші ознаки.

Потім за допомогою шаблону паперу в полум'я пропанового газового пальника, я вигину скляну трубу так само, як вона намальована. Я в відео.

Після того, як трубка подібна, заливаємо газом. У цьому випадку трубка прозора і її заливають аргоновим газом, що дає лампу блакитний колір. Що сталося. Незважаючи на ілюзію, автомобіль повністю плоский!

Цей автомобіль був виготовлений для дівчини, тому він вирішив додати серце. Серце також з прозорої труби, але вже має неоновий газ, що дає виробу червоний колір.

р.

Труби не тільки прозорі, але і забарвлені в собі і світяться трохи по-різному. Ось приклад неонового газу в червоному каналі, і ви можете побачити відтінок відрізняється.

Дві лампи можна поєднувати, щоб отримати певну композицію, як вам подобається. Наприклад, тут знаходиться лампа Cat і лампа Eternal Love, яка дозволила їм сформувати один одного.

Я люблю свої хобі і мої твори так багато, що мій номер виглядає так.
«Nicole» я дав дочку десять років тому і за десять років тепер мій номер запалився чарівним світлом її імені.

Дякую за вашу увагу, це було задоволення, щоб поділитися з вами деталі вашого чарівного хобі!

-img12---

Джерело: рибальська сітка