Як звичайний американці жити

Я не збираюся сказати вам Америку, якщо я кажу, що не всі американці мають свої власні бізнеси, зробити фільми, винахідливих нанофонах і є педлерами демократії. Тут, звичайно, середній клас тут, як в іншому світі. Тільки тут своє життя на російському «середні селяни» зовсім не схожий. Як живуть звичайні американці? Продовжити читання!

Звичайний гараж для 2 автомобілів. English, Українська, Français...

Як звичайний американці жити ,00 Р

Підвал, який є першим поверхом, де перебування вашого хмелю, випадково розсипаючи свої речі на площі не менше 100 квадратних метрів. У мене є ванна і туалет.

Сходи призводять до другого поверху, є інший туалет, якщо раптом ви отримуєте діарея на шляху від першого поверху до другого поверху.

Як звичайний американці жити Б

Другий поверх, це салон. Тут є місце для відпочинку, кухня та інший туалет (третя)

Як звичайний американці жити р.

Кухня з холодильником, посудомийною машиною та іншими предметами

Фасади.

850382 Габаритний зображення

У кожному місті є система опалення та опалення води. На газовому газі працює дві системи: у літніх кондиціонерах, взимку (теплення)

тиск.

Водяний лічильник

Два кондиціонери працюють тільки влітку, як правило, для охолодження.

Вексельні послуги залежать від сезону: влітку, близько 250 доларів на місяць для електроенергії (постановки повітря) та 50-60 для газу (з підігрівом не потрібно, економія газу, виключно для приготування їжі), а взимку, точно навпаки, 250-300 для газу та 50-60 для електроенергії.

На додаток до комунальних послуг, щомісячні власники оплачують за такий будинок $ 500 комунальний податок, плюс $140 – комунальні збори (розмова, прибирання, басейн тощо). Добре, домашні кредитні платежі становить близько $ 2,200-2,400 на місяць.

Це те, як люди живуть в «знепаді з кризи»

Звідси.