Є кілька інших "скаржних оповідань" з походів. . й

Я також покажу вам історію від кампанії, яка наснала мені багато, багато років. Після того, як ми пішли на поході з класом на кілька ночей, влаштували намети, приготували вечерю, після чого, як звичайно, розповіли страшні оповідання до настання перерви. Так сталося, що на цю мить ночею я був лівий окремо в наметі, і тому я захоплюся, щоб сон якомога швидше, щоб він не був настільки страшним. Я занурився в мій спальний мішок, з'єднався до очей і кладуть там прослуховування звуків ночі. Після того, як блискавка в наметі неприпустимий і два дівчата з'явилися на дверцятах, пояснюючи, що спати в наметі щільно і, кажуть, ми можемо спати з вами? Звичайно, я зробив, і тепер ми в наметі разом. Дівчата тихо гинуть, спілкуючись між собою, і я лежаю в моєму спальному мішку, засліпили очі. Він був, але один з дівчат сказав, що вона була холодною і попросила мене, щоб приїхати і зігріти. А потім я все одно був досить зеленим, не згорнув в таких випадках. Ну, я сходився в, сколив до мене і лежав, говорить щось до моєї подруги, тягнув руки на себе, вони кажуть, чаплю, або я не прогріваю і продовжує лежати. Потім вона говорить, що це гаряча, я повинен знімати мої колготки, вимкнути, знімати і повернутися до мене. Насправді вони закінчилися спати! Я ще не пробачу себе! Щоразу я думаю про ліс, я думаю, що це з жахом.
Автор jedemds ©

Джерело: