Виготовлення спіральної сходи

Привіт, кожен! Я вирішив розповісти про свою роботу. Я роблю сходи. Замовник хотів побачити сходи в двоповерховій квартирі. Вимоги:
1) Зайняти менше місця.
2) Він був комфортним і безпечним.
3) Гарний.
(4) І звичайно, недорого.
Перше, звісно, вирушилося на вимірювання, а потім почали розрахувати.
Тут будуть деякі фотографії і текст. Коли я зроблю тебе. Це була оригінальна версія, але трохи змінилася в процесі.

Виготовлення спіральної сходи Р

Ми відкриті SolidWorks і починаємо робити проект. По-перше, моделі проміжку за розміром

Ми розбиваємо кроки. Ми намагаємося зробити крок максимально зручною по лінії. Дуже важливо! Він буде важко прогулятися на ньому.

Ми налагоджуємо відстані. Вони є основним тягаром. При установці кроків затягують довгий шпильку в центрі

Ми розміщуємо боліки та балясини. У нашому випадку блюстр (рейлбар) буде проходити через одну. Звідти про те, що клієнт не йде на банкрутство)

до 1 2 3 4 5+

Настроювання ручок і огорожі.

Натюрморт

333684 Габаритний зображення

Комісія буде від масиву золи. Ці сегменти виготовляються, а потім збираються через масштаб. В результаті спіраль. Є можливість вставити ручку в місці, але процедура дуже трудомістка і дорого. Ми підемо цей шлях.

Поставте двері на другий поверх, щоб маленькі діти не потрапили. Зберігати!

Ми робимо робочі креслення, отримуємо підпис замовника і даємо будівельникам розміри під дверима

Ми робимо рендери для замовника

Детальніше

Головна

Додано до [mergetime]1396776151[/mergetime]
Далі ми оцінюємо. Ми координуємо, замовляємо деталі з друзів в столярі та металевих роботах. Матеріали поліровані нержавіючої сталі та золи. Фарбування твердого лаку. Встановлення планується до кінця травня. Якщо тема цікава, то буде другий пост про редагування. Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: