Мати дала їй дочку казкову дитину своїми руками

Angela Boncer від San Diego, Каліфорнія, США, протягом чотирьох років будує для себе і дочка точні копії костюмів відомих персонажів з мультфільмів Disney. Вона для себе і задоволення її Haley.

Як мультфільми і ідеї стають все більш і більше, сфера для творчості просто величезна. Дівчина і мати діють в ролі Rapunzel, Cinderella, Ariel, Gisele, Jasmine, Mary Poppins та інших відомих героїне.

Марія Поппінс невелика і велика.

р.

Аріель і Малий Мулан

Білосніжна біла і королева вівчарки, білосніжка і принцеса

Two Alices в Wonderland

Кіндерелла і її дочка.

Мій молодий дочка Hayley enjoys мій веселощі. Ми одягаємо на ці костюми і йдемо на прогулянку і маємо фотосесії. Звичайно, це відразу привертає увагу.

Королева сердець і перівинок

Cinderella любов

, Україна

Трохи cinderella і її Godmother

Малий і великий Аріель.

Коли ми вийшли в костюми Мері Поппінса вперше, ми порушили, як люди реагували. Ми думали, що вони будуть щасливими, і вони дивилися на нас в тиші, якби вони були переповнені тим, що сталося. Ми сміхалися з Hayley після того, як вони ніколи не бачили Мері Поппінс як маленька дівчина.

Мерида від Braveheart і Різдво краси

Mickey Mouse, Mrs. Клаус і краса без бенкету

Мулан невеликий, Мулан великий і китайський дракон

Тепер наші ідеї підібрали весь світ. Я дуже щасливий з цією подією. Я не думав, що наше невинне задоволення буде рольова модель для багатьох і ідея для багатьох флеш-пам'ят. Тексти пісень, а це означає: Ми думаємо, що це чудовий, це все.

Pocahontas є невеликий і великий

_ Новини

Rapunzel, Flynn, Паскаль і трохи Rapunzel

5231834

Різдвяний ярмарок і льон

Ми часто йдемо на події, де створюються аніматори та свята для дітей. Але хто організує все це, і моя дочка, і я є єдиними, які пришивають костюми і беруть участь в парі з професійними артистами. Моя дочка є балетним танцюристом і я люблю танцювати занадто. Це найкращий дитинства для моєї дочки, коли вона може бачити казку щодня. Коли ми не маємо можливості піти на спеціальні свята, ми пришиваємо костюми тільки для себе, і прогуляємось. Це наше солодке щастя.
, Україна

Tinkerbel і cinderella в рожевий

Яскравий ярмарок

Чи не дуже важливо мати маму, як це?

851183

Краса і маленька краса (і обидва без монстрів)