511
Знімання макрофото на Под Кулін
Під королева створює макрофотографії водяних крапель, металевих об'єктів і паєток, а також деякі натуральні предмети (гра, веб-сайти), а також чудові і тонкі фотографії. Ви дивитесь на них і око відпочиває – така краса!
З відгуків:
Я бачив багато макрофото, але ніколи не так тихий і чарівний красу.
4283073
доб.
р.
Я працюю з квітами і красою, використовуючи тільки основні знання в фотографіях. У мене немає фотошопу.
Р
р.
р.
р.
р.
Перед тим як зробити картину, поділяє, як вода буде відображати об'єкти, які будуть кольори, як метал буде лити на фото. Після ретельного будівництва об'єкт поливається водою, подарує краплі, щоб знизити і стати бажаним обсягом і зовнішнім виглядом.
Габаритний зображення
Колекція авторів налічує понад 100 000 фотографій. А майстер продовжує поповнювати колекцію.
Тексти пісень, а це означає: Немає такої речі, як краса. Так багато зайвих у світі. Ви просто повинні сидіти і дивитися!
Габаритний зображення
З відгуків:
Я бачив багато макрофото, але ніколи не так тихий і чарівний красу.
4283073
доб.
р.
Я працюю з квітами і красою, використовуючи тільки основні знання в фотографіях. У мене немає фотошопу.
Р
р.
р.
р.
р.
Перед тим як зробити картину, поділяє, як вода буде відображати об'єкти, які будуть кольори, як метал буде лити на фото. Після ретельного будівництва об'єкт поливається водою, подарує краплі, щоб знизити і стати бажаним обсягом і зовнішнім виглядом.
Габаритний зображення
Колекція авторів налічує понад 100 000 фотографій. А майстер продовжує поповнювати колекцію.
Тексти пісень, а це означає: Немає такої речі, як краса. Так багато зайвих у світі. Ви просто повинні сидіти і дивитися!
Габаритний зображення
У лондонському магазині Harrods ви зможете ознайомитися з роботою модного будинку Prada
Наомі Кембелл планує стати модним дизайнером та автором