529
Знімання макрофото на Под Кулін
Під королева створює макрофотографії водяних крапель, металевих об'єктів і паєток, а також деякі натуральні предмети (гра, веб-сайти), а також чудові і тонкі фотографії. Ви дивитесь на них і око відпочиває – така краса!
З відгуків:
Я бачив багато макрофото, але ніколи не так тихий і чарівний красу.
4283073
доб.
р.
Я працюю з квітами і красою, використовуючи тільки основні знання в фотографіях. У мене немає фотошопу.
Р
р.
р.
р.
р.
Перед тим як зробити картину, поділяє, як вода буде відображати об'єкти, які будуть кольори, як метал буде лити на фото. Після ретельного будівництва об'єкт поливається водою, подарує краплі, щоб знизити і стати бажаним обсягом і зовнішнім виглядом.
Габаритний зображення
Колекція авторів налічує понад 100 000 фотографій. А майстер продовжує поповнювати колекцію.
Тексти пісень, а це означає: Немає такої речі, як краса. Так багато зайвих у світі. Ви просто повинні сидіти і дивитися!
Габаритний зображення

З відгуків:
Я бачив багато макрофото, але ніколи не так тихий і чарівний красу.

4283073

Я працюю з квітами і красою, використовуючи тільки основні знання в фотографіях. У мене немає фотошопу.

Перед тим як зробити картину, поділяє, як вода буде відображати об'єкти, які будуть кольори, як метал буде лити на фото. Після ретельного будівництва об'єкт поливається водою, подарує краплі, щоб знизити і стати бажаним обсягом і зовнішнім виглядом.

Колекція авторів налічує понад 100 000 фотографій. А майстер продовжує поповнювати колекцію.
Тексти пісень, а це означає: Немає такої речі, як краса. Так багато зайвих у світі. Ви просто повинні сидіти і дивитися!

У лондонському магазині Harrods ви зможете ознайомитися з роботою модного будинку Prada
Наомі Кембелл планує стати модним дизайнером та автором