АСМ Нагороди 2014: як в cum?

На церемонії нагородження музики 49-ї академії, яка відбулася вчора в Лас-Вегасі, стала одним з перших в серії соціальних подій нового сезону весна-літо. Компанія ACM Awards придбала найяскравіших представників індустрії країни на своєму червоному ковроліні, і вона подбала про те, щоб перетворити музичну церемонію в справжній парад дизайнера вечірних туалетів.

Поява Тейлора Свіфта на червоному килимі на ACM Awards була, мабуть, найбільш очікувана. Відповідаючи навмисно шикарні блискучі наряди, країна diva вийшла до фотографів в ефектному і дуже елегантному ансамблю з J. Mendel. Класична композиція «білий верхній-чорний дно» виглядала досить нудно завдяки оригінальному дизайну вершини і сексуальної шийки з стегна. Ускладнюючи її образ золотими ювелірними прикрасами та літньою теплою кораловою помадою, Тейлор дивився більш ефектним і яскравішим на червоному килимі, ніж багато інших.

Міранда Ламберт не втратить можливості показати нам свою бездоганну фігуру знову і знову. Головне - підібрати гідну раму для вашої апетитної кривої, наприклад, таку як ця ефектна вечірня сукня Randi Rahm, тушкована з тисячами золотистих кристалів Swarovski. Він виглядає королівсько шик.

Поставляючи пишні наряди принцес до кращого часу, Кар'єра під дерево одягнена в елегантній сукні від Оскар де ла Renta, створення якого надихнула жіноча і витончена наряди епохи Арт Деко. Унітаз був прикрашений срібними блискіками, бахромою і склом, який писав плавні хвилі на тканині, які ви згодні, виглядають дуже ефектно. Ідеальним доповненням до зображення були великі сережки з діамантами і напівпрозорими рожевими кварцами.

Касаді Папа взяв на червоному килимку в сукні незвичайного кармінного кольору з плечовим і оригінальним дизайном спинки. Звичайно, ми бачили щось схоже перед, але це в цьому образі, який я приваблює як гармонійно цей жіночий наряд поєднується з татуюваннями нашої героїні, і це рідкість.

Дуже стриманий і елегантний наряд продемонстрував громадську віру Хілл, що з'являється на церемонії в лаконічній сукні ніжного блакитного відтінку від Saint Laurent. Дизайн наряду з глибоким V-подібним вирізом і рукавами з кроком був чітко натхненний 70-х епоху, яка славиться своєю жіночністю і сексуальністю - ідеальний вибір для віри.

На червоній ковроліні з'явилася молодша сестра Britney Jamie Lynn Spears: дівчина пішла до фотографів, що супроводжуються її новим чоловіком Jamie Watson. Jamie (так само, як і Spears) носила міні-плаття з яскравою етнічною принтом, яка доповнюється червоними лаковими катерами, явно сплачуючи припуск до тату з зображенням взуття на її нозі.

р.

Співачка з красивими псевдонімними ювілеями (що означає «закриття» англійською мовою) обрала ведучий унітаз Georges Chakra на церемонію. Я не великий вболівальник старих нарядів з петлею бооба і великою кількістю декору, але варто давати Jewel кредит - поєднання ягідної помади і смарагдових ювелірних виробів виглядає дуже ефектно і розтягує весь образ.

Родзинка наряду Келлі Маркера, без сумніву, була красива лавандова ходьба її вечірнього плаття Ромона Ківза. Наряд виконаний в кращих традиціях класичної вечірньої туалету - декольте, слив, жіночний силует, ніжний, але при цьому ефектний декор на талії. Хоча я фанат більш оригінальних червоних килимових нарядів, я люблю цей класичний вигляд зі скручуванням.

Olivia Mann є однією з небагатьох акторів на честь премії ACM. Для такої урочистої події актриса вибрала малинову сукню з глибоким вирізом, вирізану з стегна і ювелірних виробів на плечі від Reem Acra. Такий ефектний наряд дуже підходить для дівчини з таким яскравим зовнішнім виглядом, як наша героїня, особливо в поєднанні з яскравою помадою.

Гарний вечірній туалет показав аудиторію 17-річної співачка Данила Бредниця. Дівчинка обурює порошкове плаття Джовани, прикрашене шіммеричною вишивкою ніжних відтінків скла. Я не можу сказати, що зображення ідеально підходить (я б скорочила рукави і видаліть напівпрозору підкладку), але в загальному наряді добре виглядає - особливо в поєднанні з оригінальними сережками і морквою помадою.

516768

Вона з'явилась на червоному килимі та Шакірі, які брали безпосередню участь у шоу, співала пісню з заміським співаком Blake Shelton. На sultry Colombian була підкреслена сексуальна сукня Zuhair Murad, родзинка якої стала оригінальною обробкою з вирізами і вишивкою. На мій погляд, творіння дизайнера Лебані зазвичай пов'язані з розкішною і насиченою жіночністю, яка не в цьому наряді, але Шакіра має схожий образ для обличчя - фемінність досить для неї, а незвичайний дизайн наряду підкреслює індивідуальність.

Черил Крове вибрав для свого модного наряду з колекції переможця проекту «Блоу» Крістіана Сіріано. У співачки з’явилася чорна сукня з геометричним орнаментом та ефектом прозорості. Як доповнення до наряду, Cheryl вибрав великі золоті сережки, щоб відповідати візерунка на сукні, металевий зчеплення і кораловий лак для нігтів.