Експерт: занурення вулкана жовтого каменю в США не загрожує кінця світу

Американські вчені вважають, що занурення вулкана жовтого століття в Wyoming (США) може бути одним з можливих причин кінця світу, це було повідомлено в четвер за кількістю ЗМІ. Відбувся національний парк жовтого століття у Вінмінгу, адже на його території є незвичайні природні умови – є залишки гігантського стародавнього вулкана, який тривав близько 70 тис. років тому.

Згідно з останніми даними, температура в озерах Ейшера жовтого парку вже збільшилася на 20 градусів в Форенхеіті, які вирощують науковці і туристи. Головною причиною занепокоєння було близько 60 післяшків, найсильніших з них відбувалися 30 березня – було оцінено на 4,8 пунктах. У той же час фахівці стверджують, що тварини (бісон) вже виходять на парк. Габаритний зображення

Згідно з вченим, вулкан все ще показує деякі ознаки діяльності – є гарячі джерела, озера з теплою водою, є викиди газу з тріщин, є внутрішній нагрітий матеріал на глибину. «На мій погляд, ще немає ознак катастрофи. Це може бути, але, як правило, перед тим, що є ряд міцних треморів, тепер землетруси не знаходяться в самому катері, і на північний захід від нього, тобто за його межами. Звичайно, я не можу сказати точно, тому що я не був там, і я не знаю деталі матеріалів, але я відчуваю, що ми не можемо очікувати супер вибуху, в той же час деякі локальні перешкоди є цілком можливо, експерт сказав:

У той же час вчений впевнений, що при можливому появі жовтого каменю вся територія Сполучених Штатів не постраждає, хоча негативні наслідки переохолодження вплинуть на умови всієї Землі.

Джерело: www.aif.ru/society/nature/1142004